glömsk

2013-02-12 @ 20:04:17

jag hämtar alltid alicia först och anledningen till det är att jag slipper släpa med oliver runt skolan i jakten på a. när vi går mot dagis brukar alicia vilja vänta i bilen medan jag hämtar lillskrutt. så även i dag.
väl inne på dagis blir oliver jättelycklig när jag dyker upp och börjar babbla om fika. åh säger jag och frågar om de ätit semlor till fikat. "näää, har mamma glömt bort drop-in fikan" säger dö en av fröknarna... har jag? "ska bara hämta alicia i bilen först" får jag erkänna till olivers stora glädje. och så blev det egengjorda semlor och kaffe med bästa sällskapet.

hur virrig får man vara?


kommentarer
Postat av: camilla

Själv har jag glömt bort en studiedag,tyckte det var väldigt underligt att dagmamman ej öppnade när vi ringde på,så gick vi 3 hus bort till den andra dagmamman i den gruppen,samma sak ingen öppnade, nu var camilla förvirrad minsann,en granne som stod ute och rökte och hörde mitt förvirrade mummel upplyste mig så om att det var studiedag den dagen.Jahopp,nåja vi kom ju upp skapligt den dagen iallafall ;-)

Svar: Hmm, den varianten har jag också gjort... Man kommer som sagt upp i alla fall och får lite frisk luft ;) Men attans vad retligt det är! :)
Lotta

2013-02-12 @ 23:09:48
URL: http://designatavcamilla.blogspot.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0