tisdag

2013-02-26 @ 20:10:42jag beundrar verkligen er som fortfarande tittar in här, jag gör det själv nämligen inte. tittar in alltså. jag har tappat suget helt, har inte ens plockat upp kameran förrän i dag. däremot känner jag trötthet, en enorm trötthet som får mig att somna sittandes i soffan flera gånger om dagen, kvällen. hu, kan det bli vår någon gång?

jag är frisk från förra veckans vad det nu var. åkte på ett litet bakslag med ny feber i helgen, men annars har jag återhämtat mig. barnen har lyckats hålla sig friska (bara för att jag skriver det nu...) och så även kära maken. vi har köpt en ny byrå till sovrummet och lyckats, nästan, bli av med den gamla. alicia har lekt med kompisar och oliver har varit på kalas. och bio. igen.

och jag, jag har läst lite böcker, inga bloggar och fastnat för serien pretty little liars. otroligt bra måste jag säga, en riktigt verklighetsflykt. sådana måste man få ha.

vad gör ni då? har ni sportlov, haft sportlov? 
och förresten, bilden, den första jag tagit sedan jag fotade gardinerna åt er... skärpning på den va?

kommentarer
Postat av: Anna

Skönt att du mår bättre vännen. Miss you!

2013-02-28 @ 15:15:48
Postat av: Jenny

Ja du Lotta, jag läste dagboksanteckningar från ett par års februari tillbaka för ett par dagar sedan och det verkar som att energin håller på att ta slut just i februari. Den lilla mängden lagrad solenergi man har från våren, sommaren innan verkar bara räcka så pass...hur mycket man än tränar och äter sin spenat. Tur då att värmen är på väg nu och man kan fuskköpa små lökväxter ( som blir helstressade av inomhusvärme och fuskbelysning, men ändå) och fundera på vårjacka och på att slänga mössan....Snart kommer knastret i gatan när man cyklar och suget efter sparris och mozzarella och påskfjädrar i vackra färger! Hang in there L! Kramar Jenny

2013-02-28 @ 20:51:01

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0