we made it...

2013-02-15 @ 16:04:18

alltså vi klarade oss hela veckan från vab och då dras oliver med en förkylning ändå. nu njuter vi av att det äntligen är fredag!


kommentarer
Postat av: Mammi

Vem är huvudsponsor till din blogg? Eller är det bara så att du har blivit manipulerad av amerikanska tv-serier eller om så är fallet vem är det då som har fått barnen att överge sitt pussel/lego. Gissa vem som har dikterat???????

Svar: Gör inte så här... jag blev ju rädd!!! Trodde han gått vilse på savannen med tanke på hur tyst det varit så länge...
Lotta

2013-02-15 @ 17:36:37
Postat av: Jenny

Hej! allt bra!? Länge sen jag skrev fastän jag varit inne och kikat. Fast vi har varit i fjällen så jag har inte haft jättemycket tid! Vi har haft det jättebra, nu åter till vardagen :-(. Skönt att ni slapp vabba! Man blir ju rädd när man hör Försäkringskassans reklam.....vabruari!!
Kram Jenny

Svar: Hej! Förlåt, jag har inte själv hört av mig heller precis! Vi har vabbat till och från och som slutkläm på det hela är nu jag sjuk! Såååå trött på detta nu.Vad härligt med lite skidsemester! Åker alla barnen? Hoppas ni får fortsätta vara friska, och att det blir vår snart. KRAM
Lotta

2013-02-17 @ 19:52:12
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0