flickan på tv två

2013-07-15 @ 21:35:26oj vilket långt uppehåll det råkade bli. det var faktiskt inte meningen. jag jobbar fortfarande, bara fyra dagar kvar. p är inne på sin andra vecka och barnen på sin tredje.
alicia har gått golfkurs, vi ska gå nästa vecka. oliver har fått sexårständer, två uppe och de två där nere är på gång. jag har varit hos tandläkaren. vi har tittat på olika idrotter under sm-veckan. barnen har träffat stephan från lilla sportspegeln och p har tillbringat en halv dag i solen med att titta på rally.

men, det allra häftigaste och mest spännande inträffar i morgon, för den här tjejen. hon har nämligen blivit uttagen till att vara players escort i sverige - italien matchen i dam em i fotboll. åh, det här är häftigt alltså, mycket häftigt. så ni som ska kolla, spana extra noga på barnen och på den sötaste tjejen av dem alla, det är min unge det. och självklart sitter vi på läktaren och hejjar på alicia. och ja, kanske sverige också (men hade det varit herrfotboll så hade jag helt oförskämt hejjat på italien). forza alicia, forza italia.

glad sommar på er.
 

kommentarer
Postat av: Mommo

Världens sötaste Alicia! Vi (Oliver o jag) såg dig på TV i kväll.

Svar: PoK
Lotta

2013-07-16 @ 22:34:36
Postat av: Johanna

Hoppas ni har en underbart fin sommar! Jösses va stora barnen blivit! Och fortfarande precis lika söta! Jag såg Alicia :-) Kan tänka mig hur stolt mamma och pappa var :-) Kram på er

Svar: Hej vännen! Jadu, de växer de där två... tiden går så himla fort! Vad roligt att du såg henne :) KRAM fina du (och skoja inte hur stolt jag var/är)
Lotta

2013-08-02 @ 18:52:17
URL: http://crollan.blogg.se
Postat av: Mamma till Amelia Alfons Malva Vilde

Vilken fin flicka du har:)!
Trevlig kväll.

Svar: Tack snälla du! Önskar dig en fin måndag :)
Lotta

2013-08-19 @ 21:21:02
URL: http://www.treungar.blogspot.se

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0