skördetider

2013-09-02 @ 17:13:32med en man som lever loppan i italien (han jobbar) så får vi här hemma ta saken i egna händer. sagt och gjort, alicia och jag gjorde en insats bland tomatplantorna. skördade både moget och omoget (det lossnade) och rensade bort och band om. lite sol bara och vi kommer kunna sälja tomater dyrt.
i våras drev vi upp våra egna plantor. klämde sönder några goda romanticatomater, torkade dem, satte dem i lite jord och voila, nu har vi goda tomater.

sommaren har nästan gått förbi, vi har klivit in i september och jag har väl också gått in i hösten. sommaren som borde vara den bästa perioden blev både glad och lite ledsen. glädje i att få vara ledig, bada, känna sand mellan tårna, gå en golfkurs och bemästra den. sorg över att dagarna går så fort, att man aldrig riktigt hinner med det där man tänkt sig (eller ja, har råd med allt det där man tänkt sig). och så ångesten över att börja jobba igen, ett jobb som jag på ett sätt älskar men på ett annat sätt tar död på mig från insidan. det är inte helt lätt att få alla sidor samspelta.

men vi får se vad hösten har att erbjuda. tills dess jag vet mer äter jag tomater.


 
 

kommentarer
Postat av: Jenny

Men åh vad fint! Jättevackert med det fatet också och de är säkerligen supergoda också! Extra goda när man odlat själv också! Kramar!!

Svar: De var goda också. Och de gröna la min mamma i ättika och de blev bra goda de också. Nästa vår får vi nog börja lite tidigare ;) KRAM
Lotta

2013-09-04 @ 20:34:41
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: Johanna

Hej vännen!

Hur går det? Hur mår du?

Stor kram

Svar: Ja du vännen, lite upp och lite ner. Jag är just nu sjukskriven... min chef alltså! Men jag får hjälp och det börjar gå mot ljusare tider så det blir nog bra. KRAM fina du
Lotta

2013-10-12 @ 00:53:14
URL: http://crollan.blogg.se

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0