Än så är det fredag

2010-04-23 @ 23:59:49
så är jag nu snabb så in i helvete snabb (Tobbes uttryck i "En annan del av Köping") så kan jag publicera detta inlägg på rätt sida dygnet. Men å andra sidan så spelar det ju ingen roll.

Vi hamnade på ett fikamaraton hos mommo efter dagis och det är ju alltid trevligt! Pappa P kom även han på en fika och så rullade tiden iväg. Hem igen och packa väskan! Allra viktigast, gosedjuren! Alicia sover över hos mommo inatt och är eld och lågor över det, såklart! Vi passade på att bjuda in morbror och morfar på en fredagsmiddag! Som hos 90% av alla barnfamiljer blev det taco. Fan alltså, egentligen är jag urless på det, men jag har en man som älskar det och visst är det gott, ibland, någon gång. Så gick ännu en kväll mot sitt slut och även jag måste erkänna mig slut som artist.

Det som jag känt hela veckan, anledningen till att löpningen har gått dåligt och att jag har känt mig tröttare än vanligt, har börjat visa sitt fula tryne. I form av halsont slänger jag nu in handduken och lägger mig och läser istället. Det värker i halsen och näsan har börjat täppas igen... Vill INTE bli sjuk. Imorgon ska jag ju titta på när P snickrar balkonggolv, tänkte även passa på att fota honom under arbetets gång. Kan bli ett roligt bildreportage, eller vad säger ni? Hade även tänkt ta en tur på berget, men även jag vet att halsont är inte att leka med när det gäller träning. En promenad till Amnesty får det bli i vilket fall som helst. Och har ni tur, följer ni med. Eller ja, kameran alltså, men jag har läst att bloggare skriver så och då måste jag ju också göra det.

Nu vill jag önska er alla en riktigt god natt! Hoppas att ni får sova gott och vakna utvilade.

Oliver blev eld och lågor över att se sig själv på datorn! Som vilken kille som helst, eller kan det ha berott på att det visades på en Mac, Minna?


Obligatoriskt! Man måste ta av byxorna och nypa i de goa låren!


Och så killa lite eftersom det låter så gott när han skrattar!


Alicia hyssjade på oss eftersom vi var alldeles för högljudda när hon tittade på tv! Inte lätt att vara 5 och snart tonåring...

kommentarer
Postat av: Minna

he he he... ;) du vet ju vilken affär dina småttingar gillar bäst!2010-04-24 @ 22:53:08
Postat av: Lotta

Minna - Världens bästa barnvaktsaffär! Helt suveränt att bara kasta in dem och hämta dem några timmar senare, som Ikeas lekland fast med andra leksaker bara! KRAM

2010-04-24 @ 23:42:24
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0