Attackerad

2010-04-08 @ 09:02:45
Godmorgon vänner, hoppas att ni sovit gott. Såg ni Drömmen om Italien igår? Kikade med ena ögat och kunde inte låta bli att känna lite skadeglädje när Göteborgsparet åkte ut! Usch på mig! Vet ju inte alls hur de är egentligen och hur tv vinklar det hela, men uppfattningen man får är ju att de är så överlägsna alla andra... Men, men, det börjar bli intressant nu. Tror nog att Kaveh och Rebecka vinner, även fast jag nödvändigtvis inte håller på dem.

Nåväl, jag fick avsluta kvällen med migrän. Två panodil och 1 Diklofenak senare försökte jag sova bort illamående och huvudvärk, gick sådär, har fortfarande känningar. Förhoppningsvis försvinner det under dagen eller så blir det bara värre eftersom jag hällt ut alla kvitton i sängen för att tvinga mig att gå igenom dem.

Idag har jag lovat Alicia målade naglar och Musse Pigg, båda involverar att jag ska måla/rita. Får väl se hur det går, men vi väntar nog till Oliver sover. Vi ska även rita en teckning att fota barnen med och skicka till farmors man som fyller år idag. Grattis Gunnar!

Tills jag återkommit till livet och piggnat till så bjuder jag er på en kaka till kaffet!

Visst ser den underbar ut? Inte jag som bakat utan jag har bara lånat bilden från vi.sualize.us.

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0