Balkonghäng

2010-04-07 @ 20:41:26
Oj vad tiden rann iväg här hemma. På vägen hem från dagis stannade vi till hos mormor igen. Tömde diskmaskinen och gav barnen varsitt päron som sjöng på sista versen (det var ok va?).

Med oss hem fick vi morfar som ville ha lite kaffe och balkonghäng med sol. Och det kunde vi ju ställa upp med, såklart. Det blev både kaffe, middag och kaffe igen, med en liten kaka därtill.

Sedan tog jag mitt förnuft till fånga och gav mig ut på berget, Galgberget där man hänger tjuvar i galgar som Alicia gärna pratar om. Jag skulle ljuga något enormt om jag sa att jag sprang hela rundan. Damn, jag skulle ljuga om jag sa att jag sprang halva. Men en liten, liten bit av det orangea spåret sprang jag, resten gick jag fort. Jag skulle ha sprungit mer om det inte vore för två saker. Ett, mina gamla gamla löparskor är alldeles slut. De har fått utgå från gymmet till att bara ha ute, de är inköpta i Linköping för säkert 4-5 år sedan. De är SLUT! Två, mina gamla (nu talar vi 10 år gamla) träningsbyxor är för stora. När jag sprang höll jag på att tappa byxorna, kändes inte så bra faktiskt. Så det får väl bli lite "ofrivillig" shopping snart... usch vad tråkigt! NOT!


Skäms när man ser det. Pulkorna står kvar på balkongen och överblivet påskris ligger kastat där ute. Och vi som städade fint för någon månad sedan.


Vårt fina påskris som fick flytta ut eftersom både jag och P fick allergikänningar, inte roligt.


Mycket trams och mycket avbrutna kvistar därute nu!


Lille Toker njöt för fullt i solen.


Hade massor att berätta för morfar. Långa haranger hasplades ut i ett rasande tempo!

kommentarer
Postat av: maria

Vilket väder vi har haft idag! Helt underbart!

Galgberget var inte igår för min del. Säg till nästa gång du ska ut och gå/springa, så hänger jag med. KRAM!

2010-04-07 @ 23:00:30
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Alldeles underbart var det! Tror du jag vill ha med dig på berget? Du springer ifrån mig som en gasell och lämnar mig åt alla tjuvar och våldtäktsmän... ;) Men om vi går kan vi tjattra HELA långa vägen. KRAM

2010-04-08 @ 08:54:57
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: maria

Jag tjattrar GÄRNA med dig! :-)

2010-04-08 @ 22:23:23
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - BRA! Kör vi ikväll? KRAM

2010-04-09 @ 12:00:01
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0