Bränn, bränn, bränn

2010-04-18 @ 13:24:03
Har precis bränt första plåten med skurna chokladkakor! Herregud, att man i princip måste sitta och titta in i denna ugn är hopplöst! Den bakar ojämnt, vänster sida blir alltid klar före höger, inte helt lätt att hålla isär alla gånger.

Jag började även denna dag med ett pass uppe på berget. Känns förbannat gott ska ni veta! Gick lite tungt, men det gick! Och så har vi varit och hälsat på mormor E allihopa också. Alicia fick med sig sin pappa med löftet om att det finns ett wii som de skulle spela på. Nu var det tydligen utlånat så det fick bli rulator race för hela slanten! Tror nog att Oliver vann...

Snart ska vi bort en sväng till mommo och hälsa på, söndagar är visst en sådan dag. Nu är ju inte min mommo riktigt lika gammal som mormor E, men det lät nästan så såg jag.

Inga bilder är tagna än, men ge mig några timmar till så ska det nog bli ändring på den saken. Trött är jag så nu tänkte jag brygga en rejäl kanna kaffe, har precis avkalkat den vi har eftersom kaffet blir så vansinnigt äckligt i den. Eller vad säger ni Maria och company? Tack för igår.

Och eftersom hela jag är så osammanhängande så lämnar jag er här och nu. På återseende.

Bad vs Good

kommentarer
Postat av: maria

Det var väl inget fel på kaffet?

Jag dricker ju bara en kopp år gången vet du väl... ;-)

Jag var ute och sprang en runda runt Nissan precis. Usch vad jobbigt! Kändes som benen vägde ton. Men det känns förbaskat skönt nu! :-)

Tack för igår, det var trevligt som alltid!

Och P hade lyckats så bra med sconesen (stavas det så?!?). KRAM!

2010-04-18 @ 18:36:26
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Jo, men vi tycker att kaffet smakar beskt och inte lika gott längre. Och nu gäller det att smida medans järnet är varmt och se till att skaffa en BRA bryggare, eller ännu hellre, kaffemaskin!

Bra jobbat! Visst är det gott efteråt? Och du sprang väl en mil eller så? KRAM

2010-04-18 @ 19:07:45
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0