Buongiorno

2010-04-23 @ 09:32:52
Visst ni att jag faktiskt har läst italienska? I ett helt år pluggade jag på medborgarskolan! Tyvärr var min man ingen äkta italienare så jag hade ingen större nytta av allt pluggande. Men jag funderar ibland på att fortsätta läsa och sedan ta ett par veckor på plats för att få lite användning av det. Den som väntar får se!

I morse hade jag faktiskt tänkt ge mig ut och springa innan P skulle till jobbet! Det hade inneburit att jag skulle gett mig ut innan klockan 6! När alarmet lät så kände jag mig inte riktigt så taggad längre, och för den delen hade det ju regnat nästan hela natten så jag överlade med mig själv väldigt snabbt och smärtfritt att stanna i sängen. Bra beslut?

Idag kastade vi oss upp på cyklarna när det var dags för dagis. Oliver älskar ju att sitta bak och Alicia cyklar så gärna hon också. Och så går det ju lite snabbare! Tur var väl det eftersom det regnat till och från. På hemvägen hamnade vi mitt i en hagelskur! Jag trampade på som en galning och Oliver tjöt av lycka. Måste ha sett ut som om vi var på rymmen från någon avdelning...

Nu är kaffet färdigbryggt och jag ska ringa lite samtal. Får brev hem varje dag om papper som kan saknas och kan behöva skickas in. Vet varken ut eller in längre så det är lika bra att tag i det innan helgen. Vi hörs igen!

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0