Dagen

2010-04-12 @ 20:33:53
Oj, vet knappt var jag ska börja riktigt. Dagen har gått i ett och jag har precis landat i soffan. Men, vi börjar väl från början, det är väl så man ska göra det?!

Mitt Xtravaganza möte gick bara fint. Nu har vi 4 veckors uppehåll och det var peppning inför detta. Det känns helt bra från min sida, jag vet vad jag pysslar med och känner mig säker på mig själv. Det var även vägning idag och den var ok. Eftersom jag "slarvade" under påskhelgen så visste jag att det inte hade hänt så mycket efteråt. Man går ju upp i vätska när man börjar äta och det är ju då samma vätska som man ska bli av med när man börjar med dieten igen. Skitsamma, jag närmar mig mitt mål, men än har jag en bit kvar.

Efteråt hade jag ett annat roligt möte! Inte så mycket möte utan mer en träff med bloggvännen Malla! Finaste Malla satt och blev ännu finare på Annen Etage och eftersom vi inte träffats "live" innan så bestämde vi att göra det idag. Det var superroligt att träffa dig, kände att tiden bara försvann och att jag pratade i 110. Ser framemot att träffas igen och framförallt träffa din underbara lilla gosse, näst sötast i världen ;)

Väl hemma igen tog jag ett snabbt beslut att ta med mig Oliver till helvetets paradis, Eurostop! Vi hade två timmar innan vi skulle hämta pappa på jobbet igen, de tog slut alldeles för fort! Å andra sidan finns där ju inte så mycket affärer, men liite hann vi med. Alicia fick sig ett par ursöta sandaler från H&M som jag ska fota och visa imorgon. Oliver fick några bodies och två par strumpor. Får jag väl också visa imorgon. Och jag fick mig en liten blus och en supertight klänning! Tunika/blusen kan jag visa imorgon, men klänningen tänker jag banne mig vänta med! Visst kan jag ha den nu, men likblek som man är så känns det INTE roligt. Men snart kanske den sitter på, man kan aldrig så noga veta. Vad jag vet är att det är något MYCKET roligt på gång som jag verkligen längtar till!

Så var det då dags att hämta hem Alicia! Oj, oj, oj vad tjejerna hade hoppat studsmatta! Alicia somnade ovaggad för en bra stund sedan. Tyvärr kände jag att det blev lite för stressigt med tiden för att hinna med mitt planerade Body Pump pass med bästa Jenny. Så jag bestämde mig faktiskt för en lugn kväll i soffan med nya Lantliv och så kör vi imorgon igen!

Jag önskar er alla en riktigt trevlig måndagkväll. Ta hand om er så hörs vi imorgon igen! Jo, förresten, Alicia har fått sin första 6-årstand och en av nedertänderna börjar bli lös på riktigt! Spännande för henne!

kommentarer
Postat av: Malla

Det var jätteroligt att äntligen träffa dig! Vi måste verkligen ses igen och träffa barnen. Vad gulligt att ge en doppresent, men jag har inte öppnat ännu, vi gör det på lördag :-) KRAM

2010-04-12 @ 21:52:19
Postat av: Lotta

Malla - Klart vi måste ses igen, med barnen! Och jag kan ju inte komma utan något när jag vet att det är dop på lördag! Hade tänkt fixa det ändå, men i alla fall. Och självklart får du ju inte öppna det i förväg... hallå där ;) KRAM

2010-04-12 @ 22:31:47
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0