Dagens shopping

2010-04-10 @ 19:08:10
Ni kommer ihåg va? Sist jag var ute i spåret var skorna slut och byxorna för stora... Idag blev det nyinköp (igen, måste klippa kortet). Efter nästan 2 timmar, jag ni läste rätt, hade jag bestämt mig och provat färdigt. Byxorna var det inga svårigheter med, jag gillar Nike bäst och visst vad jag ville ha. Men skorna! Lord vad veligt det var. Vet inte hur många jag provade och gick runt med. Till slut hade jag bestämt mig för ett par från Brooks (hade denna på vänster och en Adidas på höger fot). När jag provade båda var högern inte alls skön! Så då var det bara att börja om, mer eller mindre. Det landade på ett par Adidas tillslut. Oliver hade då gett upp och somnat (smidigt, jag körde runt honom i affären som en galning samtidigt som jag provade skorna). Alicia uppförde sig som en ängel, verkligen, och gick runt och kikade och testade crosstrainers. P provade också skor, men hittade inget som han fastnade för.

Väl hemma igen var planen att åka och handla mat. När den föll i stöpet fick jag mig ett ryck och stack ner till gymmet istället. Iförd, nya skor och nya byxor. Det kändes bra, både i fötterna och att springa. Hela 2 kilometer fick jag till och då sprang jag hela tiden. Förrutom när mina vevande armar träffade nödstopp och det hela tog tvärstopp.

Byxor Nike Filament Tights i storlek XS, sug på den ni! ;)
Skor Adidas Supernova Sequence i storlek 38 2/3...

kommentarer
Postat av: victoria (matplatsen/bloggfamiljen)

hej!! Vilken fin blogg du har, underbara bilder och kul läsning!! och vilka sockersöta barn :) Min lilla 2 åring har redan bestämda åsikter om vilka kläder som ska på eller inte, men det kan variera väldigt från dag till dag så det mesta brukar gå att få på nån gång :)kram och ha en fortsatt skön helg!

Victoria

Postat av: victoria

Nu kan du gå och träna och samtidigt få känna dig snygg :-) Visst är det härligt att träna, för mig blir det iof bara promenader för det mesta. Orkar springa max 10 minuter sen är jag helt slut hihi..

Kram

2010-04-11 @ 09:26:02
URL: http://victoriaseecret.blogg.se/
Postat av: Lotta

Victoria 1 - Tack så mycket! Vad glad jag blir. Oops, 2 år och redan bestämd? Kan bli tufft i tonåren ;) Jag hoppas att Alicia har sitt nu så tonåren blir mildare, tror du inte det kan vara så? KRAMVictoria 2 - Jo, men visst är det roligare att träna när man har bra kläder? Det här med att springa, jag har verkligen ALLTID hatat att springa, fått håll efter 1 minut och gett upp. Men det sitter i huvudet faktiskt, det är bara att fortsätta, pressa sig 100 meter åt gången, eller 1 minut åt gången. Det sämsta är väl att ge upp och lägga av. Men promenader är inte fel det heller, blir en del här hemma av dem med. Nu tjatar Alice på mig. Ha en härlig dag. KRAM

2010-04-11 @ 09:41:00
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0