Dagens shoppingrunda

2010-04-09 @ 12:15:47
Eller jag kanske skulle skriva förmiddagens shoppingrunda eftersom vi ska ut en sväng efter dagis också. Barnen behöver gummistövlar och jag lovade att Alicia skulle få välja själv. Herregud, vågar snart inte handla något åt henne, hon är som en tonåring redan!

Första stoppet blev såklart KappAhl och deras Vintage lansering. Snurrade runt lite och hittade söta kläder till Alicia som jag visste att hon skulle fullständigt VÄGRA att sätta på sig, suck! Och inget till en liten kille som inte kan tycka så mycket utan är nöjd om han är torr, typsikt!

Och till mig då? Fick fullständig panik över att inte hitta något som var riktigt, riktigt jag så jag ryckte till mig en klänning bara för att få med mig något hem! Men herregud, hur smidig är jag? Nåväl, ska prova den i lugn och ro hemma och se om det passar, vi får väl se.


Den är verkligen söt, hoppas den är fin på mig också. Bakom ser ni ett av mina mål,
DvB kjolen som jag ska i innan jag är nöjd. Just nu passar den typ på ena benet, den är i
storlek 26 eller något. Vi får väl se hur det blir med den saken. Inköpt hos Myrorna för något år
sedan för under hundralappen!

Kunde inte låta bli den ursöta tunika/blusen till Alicia, hoppas att hon godkänner den. Testet är att alltid fråga om hon vill ha den på sig på dagis. Säger hon nej åker den tillbaka.
Oliver får sig några t-shirts i glada pigga färger! Det behövs efter alla mörka kläder nu. Och så blev det muffinsformar och disktrasor, pappa måste ju få något, eller hur?

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0