Excusez moi

2010-04-26 @ 21:24:50
Oh my vilken dålig bloggare jag har varit idag! Det känns som om jag knappt varit hemma alls på hela dagen! Oliver har varit på ett fruktansvärt irriterat humör och dessutom vägrat att sova mer än den stunden vi hämtade Alicia! Han har kastat saker omkring sig och vrålat i protest över allting.
Men nu är barnen i säng och sover så sött. Maken står och fixar på balkongen och jag springer skytteltrafik och hjälper honom samtidigt som jag skriver! Sådär ja, tillbaka igen!
Oliver och jag tog en vända på stan under förmiddagen. Var på jakt efter en jacka på H&M som tydligen är slut, överallt! Finns några kvar på nätet, men storlekarna är så stora så det är ingen idè (från 42 och uppåt och jag hade nog köpt/beställt den i 34). Ska ut till Eurostop imorgon och spana skor åt Alicia så det kan bli ett besök hos H&M även där. Jag menar, det vore ju dumt att INTE gå in när vi ändå är där. Oliver får snällt följa med utan protest! Funderar på att sticka iväg så tidigt som möjligt!
Men nu kallar snart sängen och boken! Finns inget bättre än att få gå och lägga sig och läsa ostört en timme eller så! Oftast faller ögonen igen innan dess.
Jag hoppas att mobilbloggandet ska fungera imorgon, jag försökte nämligen tidigare idag, men fick bara felmeddelande hela tiden. Ska kolla upp det igen. Då kanske jag kan sköta mig lite bättre, eller vad säger ni?

Nu får jag önska er alla en riktigt god natt och hoppas att ni får sova så gott.

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0