Förmiddagen

2010-04-08 @ 13:40:43
Ujujuj vad huvudvärken inte har försvunnit! Oliver är på ett strålande humör och går runt och gnäller, konstant! Vill helst bli buren och få ALLT han pekar på, går inte det skriker han... Alicia håller sig på sin kant och underlättar massor för mig, tur att någon är på min sida idag.

Under förmiddagen sov Oliver i en dryg timma och då passade tjejerna på att måla naglarna. Alicia har nu rosaröda tånaglar och tuggummirosa fingernaglar. Jag sportar röda tånaglar och orangea fingernaglar (igen).

Barnen har fått i sig lite lunch, vissa lite mer och andra nästan inget alls. Och eftersom desserten bestod av mera gnäll åkte den lille i säng. Tror banne mig att han somnade också! Knepig unge det där.

Så här gör Oliver ofta på Alicia. Det börjar med att han kastar sig över hennes ben, sedan trycker han upp sin lilla blöjbeklädda rumpa i ansiktet på henne, reser sig upp och gnäggar som en häst. Alicia är mest rädd för 1/ att han har bajsat och 2/ att han hoppar på hennes kissblåsa!


Smile for the camera.


Hide from the camera!
Nu ska jag stoppa i mig lite piller, lägga mig i soffan och be för att huvudvärken släpper. Ha en härlig eftermiddag!

kommentarer
Postat av: Camilla

Hej hopp, vilka sötnosar! Här har vi också en storasyster och en lillebror, dock något större åldersskillnad! Förmodligen kommer denna lillebror att hitta på en massa bus mot sin syster så småningom också!

Ha det gott och krya på dig.Camilla

2010-04-08 @ 16:04:06
URL: http://www.tildaochhugo.blogspot.com
Postat av: Lotta

Camilla - Hej och tack! Jadu, jag kan föreställa mig vilket liv det kommer att bli här om några år! Försöker förbereda Alicia på att allt hon gör mot lillebror kommer han att göra mot henne, och dubbelt upp. Ta hand om er! :)

2010-04-08 @ 19:59:50
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0