fredag

2010-04-16 @ 08:24:22
Godmorgon vänner och förlåt att jag aldrig återkom igår. Sålde min själ till djävulen och ställde upp som partner mot P i badminton. Hur kunde jag vara så dum? Så jag fick väsa ut min irritation under spelets gång med ord som fjäderfjont, töntspel, fjollsport osv osv. Till sist tvingade jag P att spela med vänster hand, men då höll jag på att kissa ner mig av skratt eftersom han såg så otroligt fånig ut. Men nog faaaan var han bättre än mig i alla fall. Då återstod bara hot! Och vad kan en kvinna hota med allra bäst? Just det ja. Det kommer att bli ett låååångt år för P.

Nåväl, träningen avklarad och barnen i säng så gick kvällen över till tidningshögen som vuxit till sig. Så jag satte mig faktiskt i sängen efter duschen och bläddrade och bläddrade och bläddrade. Nu återstår det inte så många så de hinner jag nog ikväll. Jag stressläser alltid nya tidningar för att sedan lämna dem till min mamma för att hon ska stressläsa dem. Sedan får jag dem tillbaka och läser dem ordentligt. Ofta går tidningen tillbaka till mamma igen för att jag ska få tillbaka dem ytterligare en gång. Då kommer jag inte ihåg om jag läst den ordentligt eller inte så då måste jag börja om. Under tiden har det ju tillkommit nya tidningar så tillslut är förvirringen total! Ni kan ju själva tänka er! Så nu har jag gjort ett idiotsäkert system. När jag är helt klar med tidningen sätter jag post-it lappar på dem där jag skriver om jag vill spara den, riva ut något eller slänga hela tidningen. Nu gäller det ju bara för min mamma att inte pilla bort dessa lappar för då är jag tillbaka på ruta 1.

Alicia redo för en dag på dagis! Härligt att hon verkligen älskar sitt dagis.


Oliver leker titt-ut med kameran (eller försöker han bara undvika den) och önskar er en bra dag!

Nu, nu ska vi ner i tvättstugan innan det är dags för dagis. Jag hinner nog inte kika in här förräns vid lunch igen, men vi ses när vi ses, eller hur? Ha en riktigt härlig fredag allihop! Måtte solen skina på er idag för det gör den här i HALMSTAD... :)

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0