Hektiskt slapp morgon

2010-04-12 @ 10:17:46
Oj vad det körde ihop sig till slut! Vi hade gott om tid i morse, riktigt gott om tid. Ringde först dagis och kollade om gympan var på, och det var den! Gott, innebär mer tid hemma och inte lika långt att gå. Sedan ringde bästisens mamma och frågade om Alicia ville följa med hem efter dagis för att hoppa studsmatta som en galning? Ville hon det? Hell yes! Sedan babblade Jenny och jag på om löpning, uteliv och ålder (fast det får banne mig Lasse står för själv, basta!).
Så var det då dags för skönsången! Harklade oss och ringde mommo som fick strålande sång i örat! Pratade även en bra stund med henne. Alicia bröt ihop efter samtalet av längtan till mommo och ville att mommo ALDRIG mer åker ifrån henne. Det får nog bli en liten mallis resa mommo!
Därefter ringde bobbo P från jobbet och tjötade lite. Helt plötsligt började det närma sig att gå. Väl ute på gatan hade vi glömt överdragsbyxorna så det blev in igen! Kollade klockan, shit! Dags att börja springa. Men vi hann, de var tidiga från dagis i kombo med att vi var liiite sena, men vi kom ikapp.

Nu är Oliver i säng och jag ska ta tag i lite telefonärenden. Sedan är det möte och därefter ett annat möte som jag ser fram emot. Ta hand om er vänner, vi hörs igen!

Bild från igår! Fast det anade ni säkert!

kommentarer
Postat av: Bakfia

åh tack snälla för din fina kommentar!

2010-04-12 @ 12:58:57
URL: http://bakfia.blogg.se/
Postat av: Jenny

Japp! Snart dags att hämta upp vilddjuren, Svea sover som en stock efter en hektisk förmiddag, gott att ladda batterierna inför eftermiddagen!

Kram

2010-04-12 @ 13:19:00
Postat av: Lotta

Bakfia - Åh, det var absolut inget! Jag menade det också :)Jenny - Jag är enormt tacksam och lovar att återgälda er i maj månad! KRAM

2010-04-12 @ 18:54:01
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0