I dag ska vi

2010-04-22 @ 09:53:28
BAKA! Vi har hur mycket bananer som helst liggande och flera av dem börjar bli lite bruna. Bor man med ett gäng apor så gör man, men man tycker ju att de borde kunna äta dem också. Så det får bli någon slags banankaka och så tänkte vi testa att göra Brysselkakor (heter de så?). Alicia är mest road eftersom det blir rosa strösocker runt om... och är man en rosa tjej så är man.

Körde ytterligare en ganska tidig kväll igår, men har däremot varit upp några vändor i natt. Oliver har inte fattat att han är stor kille nu utan vaknar och skriker på nätterna! Så vid två blev det vällingvända 1. Sedan låg jag och vred och vände mig i mina ledsmärtor innan Oliver tyckte det var dags för runda två vid 5-tiden! Tack och lov fick jag lite sovmorgon då vi fördröjde starten fram till nästan 8. Man får glädjas åt det lilla!

Nu brummar diskmaskinen, vi ska sätta igång med en deg och så ska jag byta lakan i Alicias säng. Jodå, ikväll ska det tvättas, igen! Vet inte vem som grisar ner mest, barnen eller vi tränande vuxna?

Oliver och jag kör dagens i spegeln! Det sportas body från Åhléns, byxor från H&M, topp från Filippa K, doudou från Laban!


T-shirt från H&M och sömnsvullen Alice.


Skor Timberland!

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0