Kvällsfika

2010-04-14 @ 20:52:47
Leeeeet's ZUMBA! Vilket pass! Vilken fart, vilken musik, vilket tryck! Riktigt, riktigt roligt pass. Hoppas verkligen att FORM tar in detta...

Just nu sitter vi vid köksbordet och fikar, eller ja, pappa och Alicia fikar! Snart kommer bobbo P också. Vad mommo inte vet är att bobbo P och Alicia ska gömma sig i deras lägenhet och överraska dem när vi kommer tillbaka från tågstationen! Gissar att mommo kommer att bli väldigt glad och väldigt överraskad!

Hoppas att ni alla haft en härlig dag fylld med glada ting och mycket sol! Vi hörs igen imorgon peeps! Godnatt och sov så gott.

kommentarer
Postat av: maria

Tack för rabatten idag! :-)

Det blev en ny vårjacka till mamman. Fiiin!

Det gick bra på röntgen, för det visade ingenting i benet. Maja kan fortfarande inte gå på foten, men det ska nog släppa snart.

Vi kanske ses på fredag!

KRAM!

2010-04-14 @ 22:06:30
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Men å vad skönt att höra att inget var brutet! Stackars Maja, har tänkt på er under dagen! Och vilken tur att du hann köpa jacka också! Bara bra att rabatten kunde utnyttjas annars hade jag ju bara slängt den! Hoppas vi ses på fredag och att vi kan få till en liiiten date på lördag? KRAM på er

2010-04-14 @ 22:34:25
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0