och så till hp:n

2010-04-30 @ 22:24:26
Och så blev det en liten väska till datorn. Den här från Ordning & Reda kändes stabil och bra.Så där ja, nu kan ni säkert gissa vart vi har varit idag, på Gekås såklart! Ibland behöver man få shoppa loss lite smått och gott bara för att det är roligt! Och visst blev det lite annat också, men inte sådär vansinnigt mycket. LIte nya strandleksaker, badleksaker, en vaxduk till utebordet. Men inget ätbart, inga muffinsformar eller bakplåtspapper. Däremot en rulle folie och några plastpåsar. Inga hygienprylar och inga städprylar förutom måstena Wettex. Kändes helt ok att skippa sådant för dels har vi ju inte så långt dit och dels är det inte billigare än ÖoB. Och då kan man lika gärna handla det där när man behöver det istället för att bunkra upp inför krig eller något (hrrm bobbo P).

Men nu, nu är jag vansinnigt trött i huvudet och ska lägga mig med nya Lantliv som kom idag. Barnen sover som små stockar i sina sängar och båda har skött sig oerhört bra hela dagen! Allt har verkligen gått smidigt.

Jag hoppas att ni alla haft en underbar valborgsmässoafton och att ni sjungit in våren. Vi gjorde det i bilen! Ta hand om er och sov så gott.

kommentarer
Postat av: Malla

Jag älskar Gekås! Hade också velat åka dit, fast nu är ju inte Palma så dumt heller då :-) Men jag har inte varit på Gekås sen Filip föddes då det är för mycket folk där och svinis hit och dit....men snart ska vi åka dit!! KRAM

2010-05-01 @ 09:49:41
Postat av: Edvard

Det är ju rättvist att korna får komma ut på grönbete i dag när du var där i går. Jag skulle gärna velat se om du skuttade som dem när du gjorde entré på Gekås.

2010-05-01 @ 10:15:05
Postat av: Lotta

Malla - Hmm tror nog Palma slår Gekås en sådär 1000 gånger om, eller? Förstår vad du menar, det är ju ganska mycket bakterier där (och så ser man alla dessa mammor med små små nyfödda, galet!) Helst åker jag faktiskt dit utan barn helt och hållet, men nu gick det ju bra ändå! Skäms lite för att säga detta, men de hade ursöta Mumin bodies där (för 50 tror jag). Det fanns inte i Ollies storlek och så tänkte jag senare när vi åkte hem att jag skulle ju köpt till Filip! Man blir lite stiltje i huvudet när man är där, förlåt! KRAM på erEddie - Njae, tycker nog att kossorna var lite väl lojja, inte alls som folket på Gekås! Det hade behövts en massklyvare igår, synd att du inte var med. Eller så kunde du bara pratat omkull dem! Men oroa dig inte, vi har en present till dig!

2010-05-01 @ 14:54:20
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0