Raseriets hem

2010-04-27 @ 09:16:09
Godmorgon vänner! Dagen började så bra här hemma. Jag gick upp lite tidigare och hann och duscha länge och väl innan P åkte till jobbet. Oliver vaknade och drack sin välling i lugn och ro, vi hann gosa en stund innan det började. Bumpa huvudet i dörrposter, snubbla, grina för att jag inte kunde bära honom hela tiden. Sedan brakade helvetet lös. Men herregud vilket humör detta barn har! Det är hemskt! Och nej, jag överdriver inte, det är fruktansvärt.

Medan jag fixade frukost åt barnen röjer Oliver i vanlig ordning i skåp och lådor, inga problem med den biten. Han plockar ut två barnmatsburkar ur skafferiet och bär iväg en bit inne i köket. Frukosten är klar och det är dags att bära tillbaka burkarna, då börjar vansinnet! I över 20 minuter sitter jag på golvet med en fullkomligt vansinnig Oliver som vrålar för att han SKA INTE STÄDA! Jag ger honom en burk och han vräker den i golvet och så håller vi på. När de väl kommer på plats slänger han sig på golvet och bara skriker, som att han skulle blivit helt slut av denna enkla handling. Han har ett hemskt humör och jag vet inte hur vi ska bära oss åt. Idag satt jag lugnt och bara bad honom att ställa tillbaka, talade om för honom att det räcker och att han ska städa så att han kan äta sin gröt. Men W-T-F?! Ska det vara så här?

Finn två fel?


HUR kan man bli så här arg bara för två burkars skull?


Ni ser hur synd det är om honom va? Hur ont han ser ut att ha, hur illa han behandlas här hemma osv osv?

kommentarer
Postat av: Lasse

Tja, verkar vara som en vanlig morgon på Väster.

2010-04-27 @ 17:52:18
Postat av: maria

Stackars Oliver! ;-)

2010-04-27 @ 19:08:54
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Lasse - Men visst är det underbart! Ska vi köra ett byte imorgon kanske, en stor mot en liten? Vem som tar vem är ju redan avgjort...

2010-04-27 @ 19:09:31
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Lotta

Maria - Stackars dig ;)

2010-04-27 @ 19:10:04
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0