Risigt värre

2010-04-01 @ 20:58:12
På vårdcentralen konstaterades ganska så lätt och snabbt att Alicia har halsfluss. Pratade med en av fröknarna från dagis (annan avdelning) och hon berättade att det går visst runt halsfluss på dagis. Jaha, då bugar vi och tackar för det! Vi har säkerligen lyckats att smitta fler också (förmodligen fina Matilda). Men då vet ni, ni vänner som läser här och har barn på Dragonen, det går halsfluss där!

Med posten idag fick jag mitt nya visa kort. Det andra har varit trasigt länge (men fungerat såklart) och i måndags fick jag äntligen tummen ur att ringa om ett nytt. Och får man nya kort så måste man ju testa dem, eller hur? Så när Alicia var hemma igen och pappa tog hand om barnen tog jag chansen att få gå ensam på stan!

Det blev både det ena och det andra som hamnade i påsarna. Schön Miljö på Hantverksgatan  ska tömma sitt sortiment av Cult Design. Där var det 50% så då var jag ju bara tvungen att passa på. Två vita krukor, ny diskmedelspump och ett par "kransar" till min ljusstake fick följa med. Och så lite servetter.


På KappAhl slängde de två plagg efter mig, en tunika och en skjorta. Dessa har jag inte provat än, men jag återkommer om dem. I ögonvrån fick jag syn på en bikini som jag faktiskt kom att tänka på häromdagen. Förra sommaren stod jag och funderade på den, men köpte den aldrig. Häromdagen tänkte jag att det var synd att jag inte gjorde det eftersom den gröna färgen var så härlig. Och så hänger den där, på en liten reastång, och då var det ju meningen att jag skulle ha den också, eller hur?!

Och så blev det ju såklart en ny binge tulpaner. Två rosa buntar och en gul. Dessa står fortfarande i sin plast så jag återkommer med fler bilder imorgon, batteriet måste visst laddas, igen!

Nu är det dags att inta soffan med nya ELLE som kom i brevlådan idag. En riktigt härlig bild på omslaget denna gång. Jag önskar er alla en skön och avkopplande skärtorsdag.

En febrig Alicia gömmer sig bakom riset som hon så gärna ville vara med att pynta. Det blev mest jag och pappa som fixade, men hon var i alla fall med.

kommentarer
Postat av: maria

Matildas feber är redan borta, varade bara en dag! Skönt!

Hoppas Oliver slipper halsfluss och att Alicia mår bättre imorgon. Vi funderar på att gå in till tivolit imorgon runt lunchtid. Ska ni följa med kanske?

KRAM!

2010-04-02 @ 23:10:58
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Alicia blir bättre för varje dag, Kåvepenin är verkligen BRA! Men hon har fortfarande feber så ut kommer hon tyvärr inte. Oliver slipper halsfluss, men har åkt på en vanlig förkylning med feber, igen! Skönt att höra att ni har klarat er bra. KRAM och GLAD PÅSK

2010-04-03 @ 10:55:11
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0