Runners high?

2010-04-17 @ 11:41:40
God middag kära vänner. Oj vad tiden har rusat på här hemma. Oliver hade en svag fundering på att gå upp vid 2 inatt, men eftersom både jag och hans pappa tyckte att det var en riktigt dålig idè så gav han upp efter en flaska välling. Så starten för denna dag gick inte förräns vid 7.30! Lyx va? Sovmorgon! Hade man inte trott om den tidpunkten för några år sedan...

Nåväl, mitt startskott brann av vid 8.30 uppe vid utkikstornet på Galgberget! (Mommo, jag såg dig inte!) Inte många ute och hela 3:an nästan helt för mig själv. Så jäkla gött ska ni veta. Gjorde ett enda stopp på hela rundan och det var efter en lååång uppförsbacke när det fullständigt svartnade för ögonen. Men "bare in mind" att detta endast är typ 5:e rundan jag är ute och springer och jag har alltid HATAT löpning. Inte så jäkla illa pinkat för en gammal morsa som jag!

Nu är Oliver sovandes i sin säng och pappan och Alicia på badhuset och skvätter vatten på gamla tanter! Pappa skulle envist ha med cyklopet så att han kunde titta på tje... eller annat under vattnet! Där höll han på att försäga sig lite!

Om någon timme eller så är det jag som sitter i bilen med Maria på väg på en liten shoppingtur. Vad som kommer att inhandlas vet man aldrig, men jag lovar att visa och berätta. Och fram till dess bjuder jag på denna suddiga bild av Oliver iförd sin urcoola keps från mommo. Det är det enda foto vi lyckats få på honom eftersom han sliter av den snabbare än blixten.Hoppas att ni får en riktigt UNDERBAR DAG!

kommentarer
Postat av: Mommo

Min lilla tuffa Ollie!

2010-04-17 @ 20:44:56
URL: http://http:/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0