Sunrise

2010-04-06 @ 09:44:44

Godmorgon kära vänner. I dag steg solen upp över det sjuka hemmet och äntligen är det värsta över! Olivers feber har gett med sig och Alicia har piggnat till ordentligt. Däremot har lilleman hela munnen full av små vita blåsor (måste göra ont som fan) och det är som en beläggning på tungan. Någon som vet vad detta kan vara?

Dagen bjuder däremot inte på några större utsvävningar utan det blir till att hålla sig hemma, som vanligt. Har vi tur så kommer pappa hem i vanlig ordning så att jag kan få fly en liten stund, lite frisk luft kan ju inte skada, eller?

Påsken har varit lång och slö. Eftersom Oliver har släpat sig runt i ett töcken och bara gnällt har man blivit rätt seg själv. Igår kom jag på mig själv med att tvångshålla Oliver bara för att jag skulle kunna få nicka till i soffan. Men jag fick till tvätten igår och strök en månads (minst) stryktvätt, härligt! Mina garderober och lådor är rensade, nu är det bara dags att ta i tur i kvitto högarna, my LORD vilka högar vi pratar om nu! Men ska man spara som jag så får man vackert ta tag i det också.

Nu känner jag att den där röda tråden klipptes av någonstans bland de första orden i det här inlägget, så jag lägger ner och välkomnar mig själv tillbaka till den yttre världen. Vi hörs snart igen.

kommentarer
Postat av: Anonym

fin bild!

2010-04-06 @ 10:21:03
URL: http://honhannah.blogg.se/
Postat av: Anonym

HonHannah - Tack, lånad från vi.sualize.us

2010-04-06 @ 18:19:49

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0