Superhörsel

2010-04-21 @ 12:20:50
Att barn har selektiv hörsel kan jag och många andra föräldrar gå i god för. Man kan ropa på dem hundra gånger utan svar, men viskar man ordet godis så hör varenda unge inom en mils radie det! Oliver är inte sämre han, men han bryr sig inte så mycket om själv ordet (om man inte säger Bolibompa) utan mer själva ljudet. Det finns vissa ljud som han hör över och genom allt och kommer sättande.

Det första givna är badrumsdörren! Därinne finns det toalettpapper man kan sätta snurr på till förbannelse, det finns en stoooort badkar man kan försöka klättra ner i och det finns en toalettborste som man tydligen inte får röra!

Nästa ljud är nyckeln till mitt vackra ekskåp! När den sätts i dörren och det skramlar i beslagen, då! Då öppnas Pandoras heligaste skåp. I detta skåp finns alla ljus, ljusstakar, vaser, krukor och annat pynt (enligt P). Detta får man heller inte röra, men jäklar vad det kliar i fingrarna.

Och så är det då var mans dörr till kärlek, kylskåpsdörren! Varenda gång får man sig en omild tackling i knävecken innan det sätts både en och två armbågar i lårmuskeln för att sedan pressa sig mellan med en blöjtäckt rumpa som bräckjärn! Där inne kan man pilla nästan helt obegränsat, ändå är det lika roligt varje gång. Här kan Oliver stå nästan hur länge som helst och bara pilla och välja och vraka.

Påkommen!


Bara att buffa med rumpan när dörren klämmer om den lilla kroppen!


Dagens byte:


Spraygrädde! Nu ska vi bara få upp locket också...

kommentarer
Postat av: TVILLINGARNA

hahaha vad sött =)

2010-04-21 @ 12:38:19
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/
Postat av: Lotta

Tvillingarna - Tack :) och så sant också ;)

2010-04-21 @ 12:57:07
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: maria

Vilket välfyllt kylskåp ni har! Oliver skulle nog bli rätt besviken om han öppnade vårt kylskåp för tillfället. Inte mycket att hänga i julgranen. ;-)

Kanske dags att handla?

KRAM på er!

2010-04-21 @ 22:55:05
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Oliver kan ALLTID hitta något som han inte borde så jag tror nog det skulle funka hos er också... P var och handlade häromdagen och jag fyllde på igår med grönsaker! Sådant som karlar oftast inte handlar! KRAM

2010-04-22 @ 09:46:15
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0