Godmorgon

2010-08-21 @ 08:36:38
Vaknade av att Alicia stod en decimeter från mitt ansiktet "mamma, mamma, jag är hungrig". Och det förstod jag eftersom hon inte åt något igår kväll när hon hade feber. Nu känns hon bättre, men säger att hon har ont i halsen. Vi får avvakta och se hur det utvecklas helt enkelt. Mommo, du får komma hit så får Alicia tala om vilket slime hon ville ha istället.

Den lille skiten sover fortsatt. Inte så konstigt eftersom han har varit vaken inatt ett par gånger. Trodde han skulle somna om en vällingen vid 2, men efter en stund sjöng han igen och då fick pappa gå upp. Någon gång slutar väl han också med hojtandet och sover hela nätterna.

Förresten, skulle köra diskmaskinen igår kväll... funkar inte! The story continues...

kommentarer
Postat av: Johanna

Klart ni behöver det. Alla kaffeälskare borde ha en! Finns det flera modeller? Haha.. Ska kolla med L!

Lotta! Shame on me, men jag kom hem med världens häftigaste skor igâr. Och sâ har jag lagt undan ett par för vintern. Hjälp..Men jag fâr köpa de för halva priset och det är ju bra reklam om jag bär deras skor..

Im gonna be poor very soon!

Ha en härlig lördag med fôrhoppningsvis friska barn!

Kram

2010-08-21 @ 09:02:48
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Johanna - Du är för rolig du! Men det är ju sant. Håller tummarna för att A blir frisk snart och att O inte blir sjuk alls. Och så hoppas jag att P går med på en kaffemaskin snart. Ha det gott. Kram

2010-08-21 @ 09:50:50
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0