i-land

2010-08-26 @ 22:42:37
Sitter i varsin fåtölj (inte för att vi har så mycket att välja på, men ändå), jag med datorn i knät och P med tråkböcker om företagsekonomi... (efter 3 gymnasieår och 20 högskolepoäng har jag förträngt allt). Medan han sitter och läser om beskattning letar jag soffbord på nätet. Egentligen ganska logiskt, han drar in pengarna, jag gör av med dem. En rättvis arbetsfördelning som styrelsen har röstat fram (därmed inte sagt att det bara är jag i den styrelsen, men okej då).

Jag vill ha en vit soffa, inte så praktiskt med små barn, men med ett överdrag som är lätt att tvätta så är den ju fortfarande vit om ett par år när de flyttat till sina internat-skolor. Om jag nu inte tröttnat på soffan innan dess och det är ju ganska så stor risk för just det. Men i alla fall.

Bokhyllan är i björk (hur tänkte jag där 2003?) och ska gärna bytas ut mot en vit. Så ett vitt soffbord blir aningen mycket vitt kanske? Funderar på ek, det är ju rätt snyggt. Men ska det vara runt? Fyrkantigt? Får åka till Ikea och bära runt och ställa framför för att jämföra... får ju inte se löjligt ut heller.

Ni hör, det är ena riktigt i-landsproblem jag dras med här hemma!
Snyggt vitt 90x90.


Snyggt runt i ek, 90 cm i diameter

kommentarer
Postat av: Johanna

Det vita röstar jag pâ!

Det är snyggt med mycket vitt. Och du bryter ju av med hyllan. Sen kan du ju ha färger pâ kuddar och blommor pâ bordet eller vad du vill. Det gâr ändâ att fâ till färg!

:) Lycka till!

2010-08-26 @ 23:20:44
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Johanna - Håller med, det ÄR snyggt med mycket vitt. Men hyllan ska ju helst bytas ut den också, till en vit... Samtidigt så gillar jag det runda, i modellen och det finns ju inte i vitt. Argh, får åka till Ikea och testa lite tror jag. KRAM

2010-08-27 @ 07:57:20
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0