kolmården

2010-08-10 @ 19:45:25
Sammanfattning: Getingar, människor och springande barn!

Å hej vilken dag! Vet inte i vilken ände jag ska börja. Oliver somnade i bilen upp(!) och vi fick väcka honom samtidigt som vi körde in i Safariparken... Väl där inne var det stopp, alldeles fullt med bilar som mer eller mindre stod stilla och då var klockan bara 10. Resten av dagen såg egentligen likadan ut, folk överallt! Köade i 45 minuter omringade av getingar för att få se delfinerna, väl inne grät Oliver hela tiden. Det var för högt och för mörkt och tillslut fick vi smyga ut... Glass var inte att tala om, knappt något annat ätbart heller. Men i det stora hela har vi haft det härligt tillsammans, bäst var Bamses värld enligt barnen! Slänger in ett gäng bilder och säger hej så länge, nu ska vi gå och köpa glass, Bosses glassbar!!!

(anledningen till att det är fler bilder på Oliver är att Alicia kan springa och leka själv medan jag måste vara med Oliver hela tiden, inget annat)

kommentarer
Postat av: Edvard

Vad då människor överallt, jag ser bara djur och dina barn förstås.

Men så skall det väll vara i de djupa skogarna och farliga djur som getingar hör ju till. Så nu när du varit ute och fotat de vilda så är det min tur att åka till Kenya på safari för att allt skall bli rättvist.

2010-08-10 @ 21:00:39
Postat av: Lotta

Eddie - Finns det getingar i Kenya? Det blev ett jäkla liv när jag armbågade mig fram inne i Safariparken... men har man lärt sig att det är så man gör så får man ju ta den smällen!

2010-08-10 @ 21:11:12
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0