lördagkväll

2010-08-21 @ 21:50:13
Oh, jag har precis skickat iväg en ansökan till en tjänst som jag aldrig provat på innan. Spännande! Håll tummarna nu så att jag åtminstone får komma på en intervju.

Barnen sover, P kollar film och jag ska strax göra honom sällskap. I dag har vi/jag städat Olivers rum ordentligt, plockat bort bebisleksakerna som han ändå inte bryr sig om. Kvar är bilar, bilar, lego och tågbana. Några bollar fick också vara kvar! En riktig liten killkille är han allt. Pratade lite om stor säng. Alicia fick en riktig säng när hon var 2 och spjälsängen blev för liten. Oliver är 2 om några månader, men jag tror inte riktigt att han är redo för en stor säng. Gissar att han skulle snurra ur den fortare än kvickt. Men, men, än är det tid kvar och mycket kan hända.

Nu ska jag göra min man sällskap och hjärntvätta honom lite med min önskan om en Nespresso Citiz&Milk... Visst kan jag önska mig en sådan eftersom jag fyller år om inte alltför lång tid, men då finns det ju så mycket annat som jag vill ha så den tycker jag vi kan ha ändå...


Ibland sitter han faktiskt stilla och bläddrar i en bok, inte ofta, men ibland.

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0