off to bed

2010-08-18 @ 22:29:00
Nähäni, nu börjar klockan allt dra ihop sig. Känns lite jobbigt det här med att gå och lägga sig tidigt. Efter det vi har fått barnen i säng hinner jag banne mig inte mycket innan jag själv ska i säng. Nåväl, så här kan man ju inte hålla på för evigt, men jag tror vi behöver lite extra sömn ibland. I natt behöver jag åtminstone inte ligga och lyssna på den trasiga diskmaskinen... nu är den ju konstaterat trasig och därmed tom!

Och eftersom det kom en regnskur innan och jag sitter inne och låtsas så slank det iväg en liten beställning till H&M... mest till barnen såklart ;) (det är så man kommer undan med det mesta, framhäv ALLTID det du shoppat till barnen och så smusslar du in dina egna kassar bakom ryggen).

Nu önskar jag er en riktigt god natt ♥

kommentarer
Postat av: maria

Hejhej!

Kom nyss hem från Liseberg. Jag och barnen har varit där i eftermiddags. Vi åkte tåg upp och träffade grannarna där. Matilda vann 2 kg Toblerone. Ja, klart vi spelade på chokladhjulen, vad trodde du? ;-)

Sen åkte vi tåg hem igen och båda barnen somnade. Vilken hellyckad dag och jag känner mig som värsta supermorsan som klarade av HELA dagen utan att få psykbryt! :-) Jag har världens snällaste barn!

KRAM!

2010-08-18 @ 22:46:15
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Det var f*n inte dåligt att köra DET racet själv! Jag gjorde ju ett liknande uppe i Kolmården, men då hade jag bil...och jag fick ett bryt! Vilken TUR att ni vann lite choklad... eller? KRAM

2010-08-19 @ 08:47:27
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja fasiken att man inte har barn att kunna skylla pâ ibland..:)

2010-08-19 @ 21:08:53
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Johanna - Jadu, då vet ni vad ni har att göra... ;)

2010-08-19 @ 21:11:17
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0