oj och aj

2010-08-19 @ 12:58:32
Tre nålstick och en svullen axel senare är vi hemma igen! Nej då, det gjorde inte så ont, inte så ont alls egentligen. Jag är lite löjlig när det gäller sådant som kan göra ont, är smärträdd helt enkelt. Men när det kommer till själva smärtan så tål jag ganska så mycket, ska bara sjåpa mig lite först ;)

Nu ska armen vara i stillhet (hmmm) och vila under dagen, det gör faktiskt lite ont just nu och det skulle det göra första dygnet. Men imorgon hoppas jag på att vara redo igen.

Medan jag blev torterad var pappa och barnen nere på bvc för mätning och vägning. Oliver har äntligen kommit en bit över 10-strecket och landade idag på 11,1 och när han sträckte på sig visade längden 85. Alicia däremot, den lilla klunsan ;), vägde 21,5 och var 116 cm lång! Här går det undan!

Nu ska vi fixa lite lunch här hemma, men först tänkte jag slänga in en bild på vad vi fick med oss hem! Shopping är ju lugnt för axeln, bara pappas hjärta som hetsar upp sig lite och det lider ju inte vi av...

NYA IKEA-KATALOGEN!!! Delades ut på stan idag och vi tog 4! Delas såklart ut inom familjen.
Nytt doftljus från Lagerhouse, luktar mumma (äppelpaj) och så en liten sparbössa (gillar Starbucks). Tänkte jag skulle spara mina kvitton i den ;)

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0