shoppingtips

2010-08-14 @ 22:07:22
Är man en sådan som jag, som gillar att komma hem från stan med något i en påse så är Lagerhouse perfekt! Visst, lite gummiband på H&M funkar också, men om man vill ha något lite roligare.

I Linköping kunde vi ju inte låta bli att titta in, de kunde ju ha ett annat sortiment och något sådant måste man ju undersöka. Ut kom jag med ett par salladsbestick i grön (!) melamin (behövdes faktiskt) och en mugg. Jag stod och valde mellan muggen "I ♥ my computer" (som mamma redan har) eller muggen "size matters" något alldeles gigantiskt stor. Men så fick jag syn på den, MUGGEN som bara är jag. P trillade nästan ihop av skratt (eller inte) och tyckte att det köpet gjorde jag rätt i, sen snodde han mitt visa-kort och klippte det i tusen bitar, eller inte.

Det finns alltså ett litet "I" på andra sidan såklart. Ikväll är muggen fylld med te och honung, har känningar av halsont som jag försöker ignorera.

kommentarer
Postat av: maria

Vilken söt mugg! :-)

Det passar ju dig perfekt. Och kanske mig med? ;-)

KRAM!

2010-08-15 @ 09:44:27
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Tror nog att M skulle hålla med dig om det ;) Du, har ni löst mån-tis nu? Vi är ju hemma, eller jag, är ju hemma en vecka till innan skolan börjar. KRAM

2010-08-15 @ 10:14:31
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: maria

Ja vi har löst det. Farmor är ledig både mån och tis och mina föräldrar erbjöd sig att ta dem på tisdag. Så det blir en dag hos farmor och en dag hos mormor/morfar.

Har varit ute och sprungit en runda innan frukost idag. Måste ju ladda inför milen på lördag. Idag sprang jag 5 km. Det var jobbigt! Har inte sprungit på 2 veckor pga förkylning. Hur ska jag klara detta?

Hur är det med din fot?

KRAM!

2010-08-15 @ 11:00:31
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Johanna

Men Lotta! Hur harlig ar inte du. :) far en och ma bra och peppar nar Man behover det som mest. Det ar sa harligt att lasa om erat liv och du verkar vara en toppen mamma! Tack for stodet med rokningen, tyvarr maste jag lasa om boken igen m'en jag vagrar ge upp. Obs, ar inte onykter bara skrivet ifran sa tekniska saker som en iPhone! Kram

2010-08-15 @ 15:39:31
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Maria - Vad skönt att det ordnade sig! Du vet att vi annars hade hjälpt till?! Har precis fått på mig vanliga skor, men har inte testat att springa än. Men jag lovar, vi kommer och hejjar på dig i helgen ;) KRAMJohanna - Du är ju för söt! Men någon toppenmamma känner jag mig inte alltid som, men det är väl så, upp och ner... Jag fortsätter hålla tummarna för dig. KRAM

2010-08-16 @ 09:32:55
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0