måndag

2010-07-05 @ 10:53:51
Ännu en ny vecka och det är sol ute! P är hemma från jobbet (fattas bara) och natten har varit något bättre. Eller ja, bättre för mig men inte för P. Oliver ratar mig mestadels av tiden och vill bara bli buren av sin pappa. Han har väl märkt att jag inte orkar bära honom lika mycket... eller så är han bara trött på mitt daltande?!
Tanken/Planen för idag är att ta sig ner till stan och apoteket. Borde väl kunna hinnas med. Just nu orkar jag ingenting. Oliver har under ca 1 timmas tid vrålat igång en rejäl huvudvärk hos mig.

Kikade precis in i köket, pappa och Oliver sitter och äter! Oavsett vad så är vi glada för vad som helst som kommer ner i den lilla magen.

kommentarer
Postat av: Pethra

Stackars lilla killen, hoppas det vänder snart så att ni får njuta av den härliga sommaren. Sådana blåsor fick jag också av ett hals/förkylningsvirus sommaren 2003, vet många andra som också har drabbats av det under tidigare somrar. Det är rent ut sagt det vidrigaste jag har haft så jag förstår hur han mår.Jag hoppas ni får en bra dag trots allt!

2010-07-05 @ 11:49:00
URL: http://pethrasdagbok.blogspot.com
Postat av: Lotta

Pethra - Åh sjutton! Har aldrig själv haft det, vet inte vart det kommer ifrån, men det ser helt vidrigt ut! Dagen har i alla fall varit lite bättre än igår så det går nog på rätt håll. Tack för omtanken! :)

2010-07-05 @ 18:57:44
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0