winds of change

2010-07-06 @ 10:43:59
The under-taker är kontaktad, måtten ska tas. Schackbrädet är framställt, lien står lutad mot dörren och hallandsåsen ligger framför oss. P har fått blåsor i munnen och feber och jag tror jag flyttar hemifrån! Jag orkar bara inte med en gnällvecka till. En sak när det är Oliver, men en vuxen karl? Nej tack!

Däremot har vi väldigt GODA nyheter gällande Oliver. Visst han var vaken i flera timmar i natt och var ledsen, men han har druckit ca 2 dl vätskeersättning och det är ju bra. Ännu bättre är att han precis dirigerat mig till köket och skåpen för att svepa 3,5 dl välling. Äntligen!

Nu ska jag göra frukost till Alicia och mig. Dra igång perkulatorn och fylla kaffekannan, kan bli en lååång dag... ;)

kommentarer
Postat av: Jenny

Herre gud, är ju lite som en filmtrailer där man bara; -Just when you thought that things couldn´t get worse....Stackars Patrik, hoppas det blir kortvarigt sen känns det som att ni kan casha in på friskhetskontot en lång tid framöver! Här är hela familyn uppskruvad inför morgondagen, härligt!

Kramar Jenny

2010-07-06 @ 18:26:07
Postat av: maria

Men nej, stackars Patrik!

Hoppas han blir frisk snart! KRAM

2010-07-06 @ 20:05:47
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Jenny - Åh, jag hoppas att ni får det riktigt riktigt bra imorgon! Så roligt att åka till Köpenhamn!

Tror nog att det kan lägga sig lite, har bakteriedödande medel som han gurglar med. Det var nog mest ett rop på uppmärksamhet ;) Ha det så himla bra nu allihop och ta hand om er. KRAMMaria - Som sagt, en del gör vad som helst för lite uppmärksamhet! ;) Kram

2010-07-06 @ 20:24:10
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0