everybody hurts

2010-06-21 @ 22:41:28
Nej då, jag puttade inte honom nerför berget, men imorgon kommer jag nog fundera på varför jag inte gjorde det när jag hade chansen! Det gick faktiskt, nästan hela vägen runt, att springa även fast det var längesedan för min del! I de allra värsta uppförsbackarna gick jag de sista metrarna, mest för att det svartnade framför ögonen (har superlågt blodtryck). Mot slutet hörde till och med P att jag kom in i andra andningen och var livrädd för att jag skulle fortsätta med ett varv till... en annan dag så!

Efter en dusch och en shake så känns det som jag skrev innan, jäkligt gött! Vi har en del roliga saker framför oss, bland annat Swedish Open i Båstad! Åh, det ska bli så roligt. Jag har faktiskt jobbat på tennisen, 1994 och 1995, med att sälja biljetter och kommentera sura spelarflickvänner... Åh, det var tider det. Ser inte riktigt likadant ut nuförtiden, eller rättare sagt, det ser inte alls likadant ut!

Nu ska jag planera lite för morgondagen. Det blir livräddardag på Brottet och vi ska vara där i två timmar. Kan tänka mig att det behövs lite smått och gott för att underhålla lilla mr Oliver. Den stora ser framemot att få simma med kläderna på. Pappa har lagt fram strumpor, mjukisbyxor, t-shirt och stickad tröja.... ;) T-shirt och tights tror jag räcker.

Nu ska jag föna håret innan det är dags för sängen. Så har ännu en dag gått!

Förresten, någon som vet vart Vickan och Danne (otroligt fula smeknamn, jag vet) har åkt på smekmånad?

kommentarer
Postat av: maria

Vad duktiga ni är!

Vi är hemkomna från Vimmerby och har haft det kanonbra. Barnen är såååå nöjda! Matilda var verkligen i sitt esse. Hon fick leka med Madicken. :-)

Nu ska jag sova. Ses nåt i veckan kanske? Du måste ju få dina kläder. KRAM!

2010-06-21 @ 22:53:20
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Välkomna hem! Vad spännande för Matilda. Vi ska dit i augusti, efter en Linköpingsresa, men det har vi inte talat om för Alicia, ska bli en överraskning. Har nog mycket att prata om tror jag, vad sägs om torsdag? Är ni lediga förresten? Och du måste ju få dina pengar också. KRAM

2010-06-21 @ 23:19:57
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0