Fantastisk dag

2010-06-05 @ 19:05:28
Åh vilken dag vi har haft! Helt jäkla underbar faktiskt! Det började med att barnen sov till 8 i morse, bara det. Sedan flöt det bara på hela dagen. Vi har grillat, lekt, busat, ätit, fikat, pratat och bara haft det så gött.

Tack ALLA som varit med, mammor, pappor, barn, mormor, morfar, bobbo P, mr P, släkt och vänner. Det har varit otroligt roligt och vi är alla helnöjda. Oliver som höll sig vaken HELA dagen och njöt livet för fullt sover sedan en timma, fullständigt slutkörd. Alicia är strax i säng och jag funderar på att öppna en flaska och ta ett glas cava på balkongen. Tycker att jag har gjort mig förtjänt av det nu. Ta hand om er!

Tre män och en eld... riktiga eldssjälar det här! De brinner verkligen för sitt jobb. Åh vad jag är rolig.


Fina sommarflickor, men inte alla! Det blev tyvärr inte mer fotat för mig, jag hann inte. Men ni som har, kan ni inte maila några bilder?

kommentarer
Postat av: mommo

Vilken härlig dag vi fick tillsammans med er alla. Vi har ca 700 bilder från dagen. Du får en dvd. PoK M

2010-06-05 @ 20:23:49
Postat av: Lotta

Mommo - Men herregud, jag trodde han skämtade?! Antar att närmare hälften är på unge herr Oliver? Vi tar tacksamt emot en dvd på dessa. PoK

2010-06-05 @ 21:05:11
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: maria

Tack själva för en helmysig dag! Perfekt väder och goood mat och fika! Vi är lika nöjda som barnen. :-)Matilda vill också ha kalas på Sagoängen när hon fyller 6 år. Så det blir att ta vinteroverallen på då. ;-)

KRAM på er!

2010-06-05 @ 23:35:02
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Tack själva för en supertrevlig dag! Tror att alla hade det lika mysigt (fast vi blev ju utan godispåse). Hälsa Matilda att vi kommer på hennes kalas, det finns ju inga dåliga kläder, eller hur?! KRAM

2010-06-06 @ 11:07:07
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0