godmorgon

2010-06-19 @ 08:29:41
Är ni redo? Har ni laddat med näsdukar och tårta? Tänka sig va, bröllop en HEL dag på tv:n. Visst är det spännande, men i mina ögon blir det liite för mycket. Kanske beror det lite på att jag har lite svårt för självaste brudgummen. Läste en så bra kommentar om honom som en tjej som heter/kallar sig Therese skrev:

Det är inte Daniel, det är hovets ”överklassifiering” av den där stackars mannen. Det är nog inte ens han själv som har kletat i det där i håret, han har nog fått hjälp….så att det inte ska bli ”fel”. Titta vad de har gjort med den där stackaren!! Titta på munnen, titta på minen! Östermalm, Drottningholm, Lidingö och Danderyd slog sig samman och lade en stor jävla välbärgad kräka över honom….Så! Nu kan han bli prins.


Kan inte låta bli att skratta medhållande för det ÄR verkligen så här jag ser honom, som att han har förlorat sin egen stil helt och hållet för att bli en överklass brat, urk! Det är väl f*n inget att sträva efter att bli?!
I alla fall, det var ju inte detta jag tänkte ägna min dag åt. Familjen äter frukost och jag funderar på att ge mig ut en sväng. Mommo, ska du med?

Undrar om tårtan är god eller om den är så där torr och trist som bröllopstårtor tyvärr brukar vara?

kommentarer
Postat av: Jenny

Hej vännen! Jag tänkte försöak kasta ett öga på brölloppet, förutsatt att jag kan släppa färgrollern! Kan ju lyssna på det i alla fall....tror att själva övelämnandet av bruden blir en höjdare, varken kungen eller Daniel verkar vara särskilt lättkorreograferade och i tidningarna har de ju sett ut som att de ska ta ganska många steg åt olika håll så det blir spännande värre! Kramar Jenny

2010-06-19 @ 12:09:37
Postat av: Lotta

Jenny - Hallå där duktiga du/ni! Jag hoppas bara att du inte börjar rolla hej vilt när du tittar på tv. Tycker också att det ska bli mycket intressant, de ser ju inte så dansanta ut så vem vet vad som händer?! kramar!

2010-06-19 @ 13:07:20
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0