klapp, klapp

2010-06-23 @ 23:08:28
I kväll klappar jag mig själv i ryggen och ger mig beröm för att jag gav mig ut och sprang. Hade en lång tyst diskussion med mig själv om att jag var lite för stressad, hade lite för mycket att göra osv osv tills jag insåg att jag var bara dum mot mig själv om jag INTE sprang en runda. Och så ringde morfar och sa att han var på väg och då fanns det liksom ingen återvändo, det var bara berget och jag (och så P såklart). Denna gången fick jag springa mina 3 km ensam eftersom någon (P) tyckte att jag var lite för långsam och som straff fick han springa 5 km. Nu visade trackern bara 3,57 så någon försöker skylla på att den tappade kontakten med satelliten hela tiden, medans jag tror att någon sprang en alldeles egen komponerad rutt som inte alls var så lång som någon försöker få det till. Vad tror ni?

Men nu sitter jag här, duschad och klar, tvätten invikt, lägenheten undanplockad och en kopp te bredvid. Snart väntar sängen och så har ännu en dag passerat. Jösses vad tiden går va? Snart sitter jag på hemmet och gnäller över att allt gick för fort och jag inte hann med för jag var för upptagen för att gnälla på något annat.

Men nu, nu ska ta mig en tur i cyberspace och se vad som hänt i bloggvärlden. Tills imorgon, ha en riktigt god natt och sov så gott!

kommentarer
Postat av: Mommo

Vad duktiga Ni är!

2010-06-24 @ 07:06:44
Postat av: Lotta

Mommo - Visst är vi?! ;)

2010-06-24 @ 08:37:19
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0