morning

2010-06-27 @ 10:40:21
Sommar-Alice

Godmorgon kära vänner! Så var det söndag, igen. Lite lyxigt med en extra ledig dag och nu börjar det så sakta dra ihop sig till semester också, härligt!

Närmast väntar jag på att kaffet ska bubbla färdigt i perkulatorn, sedan blir det en kopp på balkongen, om det går att sitta där vill säga. Vi har grannar som röker till höger och vänster och OFTA så man kan nästan inte vara där ute. Än mindre ha fönster och dörrar öppna eftersom det ryker rakt in till oss och det luktar som om de satt inne hos oss. Nåväl, en liten stund ska det nog gå bra.

I eftermiddag ska vi hitta på något igen, idag lutar det åt Grötvik och krabbfiske... När Oliver sover tar jag med mig Alicia och åker till ICA. Måste ju införskaffa lite håvar till barnen annars kan man ju inte fiska.

Vad gör ni idag? Något roligt? KOM IGEN, berätta något kul ;)!

Trollungen som har en vilja av STÅL. Vill han inte äta så kastar han tallrik och mat så att hamnar överallt i hela köket!

kommentarer
Postat av: Mommo

Mina världens sötaste barnbarn, hoppas ni får en riktigt härlig dag. Själv har jag spelat golf i nästan 5 timmar för att förlora även denna dag. Bara en vecka kvar till semester. PoK

2010-06-27 @ 17:41:33
Postat av: Lotta

Mommo - Lägg ner eländet! Eller kom på en tävling där du kan vinna istället. PoK

2010-06-27 @ 19:27:48
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0