tänk om jag hade...

2010-06-12 @ 18:25:00
Det känns konstigt här hemma, det är något som inte stämmer! Det är en tryckande tystnad, det känns som om något kommer att ske. Jag gillar det inte eftersom jag ofta brukar ha känningar när något är på väg att hända, när något går fel. Stekte pannkakor till kvällsmat innan, fläkten är trasig uppe på taket (måste den vara) och det lät inget mer än timern när jag satte på fläkten. I stekpannan fräste det inte som det brukar göra utan det var alldeles tyst. Olustigt är vad det är.

Nu är Oliver i säng och sover som en liten gris. Trött som ett elände var han och inte blev det bättre när jag lyfte upp honom ur badkaret. När fingrar och tår ser ut som små russin så är det färdigbadat.

Alicia håller på att sortera pärlor! Hon fick ett litet pärlset av sin morbror häromdagen, en sådär 9000 pärlor. Allt låg i små fack i en stor stor låda. En sådan stor låda som man inte kan förvara någonstans utan att en liten kille med långa armar får tag på den och drar den i golvet. Därför införskaffades en förvaringslåda på Clas Ohlson igår med 30 st små lådor som hon ska få ner alla pärlor i. Det är ett elände kan jag tala om eftersom ursprungslådan är statisk och pärlorna far omkring som på speed.

Fick en rolig idé om det här pärlsetet. Tänk att man går tillbaka till leksaksaffären med hela alltet och kvittot och klagar. Säger att "ursäkta mig, men det står att den här asken ska innehålla 9000 pärlor, men den innehåller bara 8750. Jag tycker det är för jäkligt att ni säljer sådant under falska premisser" Tror ni man hade blivit inspärrad då?

en liten liten apa, umpa, umpa fa le ra le ra...

(När Alicia var drygt 2 år åkte mommo, Alicia och jag till Köpenhamn och bodde på hotell. Vi firade Sara-dagen med Tivoli och Zoo. Alicia satt i vagnen och vrålade att mommo skulle sjunga "umpa mommo, umpa")

kommentarer
Postat av: Mariette

Måste passa på att fråga vad du har för kamera?Om du orkar tipsa...

2010-06-12 @ 19:30:09
URL: http://smallandbeautiful.blogg.se/
Postat av: Lotta

Mariette - Självklart! Jag har en Nikon D5000 med ett 18-105 objektiv, helt underbar är den! Mitt bästa köp på mycket mycket länge. :)

2010-06-12 @ 19:35:47
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0