Äntligen sängen

2010-09-15 @ 22:42:11
Vilken dag, vilket kaos. Det har banne i mig gått i ett idag. Så pass stressigt att det blev två äpplen till lunch, sent, som jag fick dela med ett litet matmonster! Här får man inte ha något ifred.

Bilkarusellen fortsatte igår när "någon" ringde till min pappa och talade om för honom att han parkerat olovligt och skulle få böter. Pappa ilsknade till och visade vart skåpet skulle stå och då backade han en aning. Utgav sig för att agera som ombud för fastighetsägaren (fat chance) och att han skulle ha befogenhet att utfärda p-bot (yeah right). Han vet inte vem han har jävlats med! Detta är nu anmält till fastighetsägarna som vet precis vem som gjort det här. De kommer att få ett syrligt brev och en rejäl varning. Jag säger vräk de puckona! De terroriserar alla grannar här och beter sig allmänt illa... USCH!

Men nu, nu tänker jag ta mitt lilla (smaksak) arsle och gå till sängs. Tror jag kan behöva det. Som om jag skulle hamna där inom 5 minuter ändå. "Ska bara" tömma diskmaskinen, tvätta bort sminket, ringa P (igen), surfa en sista surf, kolla om pappa/morfar är på ingång med bilen, plocka undan efter småmonstren och förbereda morgondagen. Har jag tur är klockan bara 22.45 när jag är klar, är jag realistisk så är hon efter midnatt.

Godnatt på er kära vänner ♥

Slänger in en gammal favoritbild på barnen! Älskade ungar!

kommentarer
Postat av: Lover boy

God natt min älskling. Jag hoppas att du redan sover djupt, så du orkar med ännu en dag med våra barn som har varsin valfri bokstavskombination, beroende på vilket fas i humörsvängningarna de är.Jag tror jag lyckats få lite balans mellan kontona (inte alla... ),så nu ska jag snubbla in i duschen innan klockan blir för mycket, lite skönhetssömn kan inte skada:) ( jag vet att jag kan sova dygnet runt utan att det gör någon skillnad, sen kan man fundera på om det är för att det inte kan bli bättre, eller om det är ett hopplöst fall? välj själv) Puss min älskling och sov så gott. Puss

2010-09-15 @ 23:18:04
Postat av: Lotta

Åh baby, om det ändå vore så väl! Somnade inte förrän vid midnatt för att gå upp några timmar senare och ge en superledsen O välling. När klockan ringde var jag inte med på det utan snoozade i 5, skönt!

Men du, har du fått balans på mitt konto också??? Jag har nog misslyckats lite där ;) Och du, det kan inte bli bättre! PoK

2010-09-16 @ 08:33:44
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0