dagens

2010-09-16 @ 13:41:28
Hmm, det ser konstigt ut här inne, på baksidan så att säga... chrome kraschade nyss... fattas bara att det är virus, igen!

I alla fall. Det var en trött och lite ledsen pojke som jag hämtade idag! Han var inte alls road av att sitta och äta med de andra, hade bara ätit lite grand. Märkligt nog så skulle jag hämta honom mitt i lunchen så jag fick tyvärr ingen rapport om dagen! Förhoppningsvis får jag det imorgon.

Alicia hade haft en bra dag även hon. Ätit italiensk ostsoppa till lunch och tyckt om det! Därefter blev det en sväng till Skopunkten (ingen favorit precis) och två par foppatofflor inhandlades. Olivers är något stora, men vad spelar det för roll när han bara ska ha dem hemma (typ ner till tvättstugan och liknande).

Nu ska vi snart åka iväg på fikadate hos flickorna M, det ser vi verkligen framemot! Slänger in en dagens på en sliten morsa i sin bästa år(?)!

Kofta och byxor från H&M, klänning Åhléns, stövlar gamla från någonstans...

kommentarer
Postat av: Mommo

Snygg, sliten morsa. PoK

2010-09-16 @ 14:02:47
Postat av: Johanna

Säger som föregående kommentar. En snygg sliten mamma! Och vilket härligt budskap brevid dig.

Jag börjar mitt schema nästa vecka. Ströjobbar lite så länge. Laurent åker till Afrika i November och jag funderar på att stanna här året ut. Han kommer självklart att komma hit och jag säkert dit. Sen tar vi en månad eller två i Asien början på nästa år. Så det känns som ett bra och vettigt beslut! Tråkigt att du bor så långt bort, annars skulle vi styra upp en bloggfika tycker ja :)

Kram

2010-09-16 @ 17:16:57
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Edvard

Och då skall vi inte tala om hur sliten spegeln måste vara.

2010-09-16 @ 18:39:42
Postat av: maria

Sliten? No no! Du är lika snygg som alltid! KRAM!

2010-09-16 @ 21:42:45
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Mommo - Tack! PoKJohanna - Du är för söt! Det hade ju varit SÅ kul att träffa dig irl och fika på som tusan! Någon gång korsar nog våra vägar! Och du, det låter ju som en bra plan med Afrika och Asien! What doesn't kill you makes you stronger! KRAMEddie - Jasså, du kände igen spegeln?Maria - Då skulle du ha sett med efter det vi kom hem! Oliver skrek non-stop, alla skulle äta, ingen åt! Som pricken över i tappade jag vällingburken i golvet... där och då var jag beredd att kasta in handduken! Tur att man ångrar sig när barnen sover, disken är igång, jag har hunnit duscha och äta! Det ser bra ut inför lördag. Tar ni A köper vi dörrar! KRAM

2010-09-16 @ 21:54:28
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0