gröt

2010-09-13 @ 19:58:50
Stackars Oliver, den lilla mat-/fika-/godisgrisen är förkyld, så in i bänken förkyld så att maten inte smakar något vidare alls, aptiten är låg alltså. Men för att få i honom lite näring blev det både smoothie (hemmagjord) och kall gröt (semper) till mellanmål! Och DET slank ner, allt utom de två sista skedarna (finns det fler som har barn som konsekvent lämnar de sista skedarna varje gång?)

Det tog lite för lång tid för mig att öppna burken och i brist på annat åt Oliver upp sin högra hand...


Ser ut som han skulle säga "yeah right", ett av mina favorituttryck. Glömmer ofta bort att barnen kanske inte fattar ironin i det hela ibland ;)


Oliver använder sig av något slags pincettgrep när han håller i bestick. När han äter direkt med fingrarna tar han med hela handen och pressar in både mat och hand i munnen. Märklig teknik det där.


Ögonen!


Lille snorpelle, hoppas att han kan sova i natt. Har pallrat upp sängen med lite böcker.


På tvären! Dukar oftast med två bestick till Oliver, en åt honom och en åt den vuxna som får äran att sitta nära honom. Av någon outgrundlig anledning som jag inte förstår så ska han alltid ha det bestick som jag håller i, hela tiden! Nåväl, hamnar maten någorlunda i närheten av munnen så ska väl jag inte vara den som klagar!


Tack ni som lämnat kommentarer och råd angående bildhantering och copyright. Jag kommer numer att vattenstämpla mina bilder till att börja med nere i högra hörnet... Tack för att ni bryr er!

kommentarer
Postat av: Lover boy

God afton min älskade Lotta.

En sak är alltid sann, och det är att pojkar som är sjuka ÄR SJUKA! men god mat är en nyckel som för det mesta fungerar för att få oss på bättre humör. Nu ska jag glida ned till bastu-avdelningen efter en hård dags slit med bilkörning och inventeringsarbete, phuu.... Hoppas du får en skön kväll framför tv`n / bakom datorn så hörs vi lite senare. Puss

2010-09-13 @ 20:16:16
Postat av: Lotta

LoverBoy - Jo tack, tror Oliver har ärvt den genen av sin pappa! STORA likheter där! Lät som du haft en jobbig dag, jobbigast var kanske att lyssna på Alicias meltdown innan idag... Ta du igen dig lite så ska jag städa/tvätta/stryka/handla/laga mat och allt annat sådant trevligt småpyssel som förgyller mina dagar! Men du, ring efter 22, då har den andra lovern gått hem ;) PoK lalo lalo

2010-09-13 @ 20:36:49
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0