it's a first

2010-09-01 @ 08:44:24
Då var det september, igen! Den bästa månaden av dem alla eftersom jag fyller år ;) I år delar jag min födelsedag med en mycket speciell liten kille som fyller för första gången. Men nog om det, det är ju ett tag kvar innan dess.

Morgonen startade vi redan vid 5(!) när den jäkla brandvarnaren talade om att batteriet håller på att ta slut! Varför gör det alltid det nattetid? Det var bara fram med en stol och klättra upp och ta ner det jävla batteriet som hade en livslängd på 10 år som det stod på det, yeah right! Strax därefter gjorde Oliver entré i min säng och sedan var det kört. Jaja, det kommer ju en ny natt snart igen.

Nu ska jag slänga i den lille lite gröt och så tar vi bilen hem till bobbo P. Den ska nämligen lämnas in på tvätt och städ och det är i närheten av där han bor. (bor man i lägenhet FÅR man göra så här, annars kan man gott tvätta den hemma).

Ser ni tårarna i ögonvrån? Jag tog nappen för att fota honom UTAN den i munnen...


Skulle jag inte ha gjort för jäklar vad förbannad han blev då!


Men som tur är är han lik sin pappa, lättroad och lättlurad.


Skrattet ligger sällan långt borta. Egentligen ville jag bara visa att han har Alicias gamla Converse på sig idag och är stencool i dem!

kommentarer
Postat av: Johanna

haha, va söt han är!

Och det är sâ coolt med converse för de smâ!

Ha en bra första september!

Kram

2010-09-01 @ 09:44:05
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Johanna - Tack :) Visst är de coola? Han fick sina första av en kompis till mig när han bara var några månader! Självklart sparade! Ha en BRA shoppingdag. KRAM

2010-09-01 @ 11:37:27
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0