på väg hem

2010-09-30 @ 15:28:01

I en trädgård på vägen hem från skolan hittade vi denna vackra stol! Åh vad mysigt med en egen trädgård, saknar ibland vår lilla trädgård.


Vilket härligt väder vi har haft/har idag, alldeles underbart ute. Och det var så skönt att promenera till och från skolan idag, man hinner ju se lite annat runt omkring också. 


Och i samma trädgård stod kaffet framdukat. Så fint arrangemang.


På stan träffade vi ju även finaste Hanna, åh, det var längesedan darling! Och så fin du är i håret, att du vågade!!! Skulle jag aldrig göra (mesig som jag är).

Snart brakar P in genom dörren och jag tänkte passa på att sticka i samma vända. Det är ju äntligen dags för auktion och det ser jag verkligen fram emot. Håll nu tummarna för att jag kommer hem med det jag är på jakt efter... vad säger jag INTE! (en överraskning till bobbo P... ;))

Jag önskar er en fortsatt trevlig dag och kväll. Är förmodligen hemma rätt sent beroende på länge vi tänker stanna förstås! Ta hand om er och krama dem ni håller kära ♥ 

Oliver sov som en liten stock i vagnen under hela turen, skönt för oss alla tror jag.


Förste vagnföraren.

kommentarer
Postat av: Hanna

Ååååh! Vad underbart kul det var att ses, men lite för snabbt! Vi MÅSTE ses nästa vecka, eller när det passar! Okej??????? PUSS!

2010-10-01 @ 19:28:55
Postat av: Lotta

H - Vi bara MÅSTE få till det nu, vi måste, måste, måste! Jag är ganska så flexibel så säg bara till när det passar dig! Hur gick tentan förresten? KRAM

2010-10-01 @ 22:25:48
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0