Tack för maten

2010-09-15 @ 19:59:56
Jag vet inte hur vi gjorde med Alicia, men vi har banne mig inte lyckats med Oliver. När han tycker att han har ätit färdigt kryper han helt resolut ur sin stol, upp på bordet och fram till den som verkar mest villig till att lyfta ner honom! Skulle man då sätta ner honom i stolen igen får man äta resten av sin måltid till tonerna av "det-är-så-synd-om-mig, jag-kommer-att-dö-NUUUUU"-vrål. Och det orkar jag tyvärr inte lyssna på i längden! Därför ser jag oerhört mycket fram mot imorgon, när Oliver ska äta sin första lunch på dagis!

Han har efter en vecka gjort väldigt klart för sina fröknar att samling och sångstund och fruktstund är för mesar! Då skriker han non-stop och ställer sig vid fönstren och kastar lystna blickar ut mot gungorna. Han har även meddelat att INGEN annan får bestämma vilket sångkort som ska dras ur säcken (även fast sången är töntig), det ska han göra... Och så har sett till att ingen står och halvslumrar eftersom han far runt som en iller och gör fröknarna vindögda på kuppen med att vara ingenstans och överallt hela tiden (han är rätt aktiv, nähä?)! Men när det är dags att gå hem slår han på stora charmen och kramar alla innerligt och mycket... mammas gosse!

Så där ja, då var jag fri igen!


Funkar varje gång...


mitt djungel-vrål i kombination med mammas låga stressnivå och huvudvärk gör att jag kommer ner illa kvickt om jag har tur!


Men hallå?! Du får inte backa undan mamma. Då ropar jag mamma, mamma med sådan lidelse i rösten att kristallen spricker.

GOD GIVE ME STRENGTH!!!kommentarer
Postat av: Johanna

Vilken lirare! Tur att han är så söt som han är :)

Ananaspajen är riktigt smarrig. Hittade recepten på recept.nu, man hittar allt där.

Allt rullar på här. Skönt att få vara hemma runt sin nära och samtidigt inte. Har inte hittat min plats på jorden än tror jag men fy den som ger sig! Hur är allt med kära Lotta förutom kamp med bestämda barn? Kram

2010-09-15 @ 22:03:20
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Johanna - Ja, den du! Honom sätter man sig inte på! Tur att han är söt ja ;) Jag tror jag hittade mitt recept hos Pernilla Wahlgrens blogg, läste den förr. Gott är det! Du har tjing på den bästa platsen på jorden och det är den du känner dig mest i harmoni på! Klart du kommer hitta dig själv, förr eller senare. Om det är någon tröst så har jag ännu inte hittat min och jag är bra mycket äldre än du ;) Så lyssna på tanten och gå och lägg dig! KRAM

2010-09-15 @ 22:26:24
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0