the project

2010-09-23 @ 08:49:57
Igår bar det av till Ikea igen, hastigt och lite lustigt! På vägen ringde jag Maria som MER än gärna följde med. Tack snälla du för att du ville det, det var SÅ roligt med sällskap.

Vi hann med allt vi skulle, tror jag, och stängde stället. Med oss hem fanns en salig blandning av garderobsdörrar, tyg, ljus, sängkläder (till Oliver), vaser, vitrinskåp, sängbottnar och rödvinsglas! 

Nu kan vi alltså fortsätta med vårt bygge här hemma. Vi behövde fler hyllor för att få plats med alla böcker och för att det blir snyggare helt enkelt att bygga in hela väggen. Min egna patentlösning bygger på garderobsdörrar som vi kapar på längde och sedan lägger på konsoler. Det här kommer att bli superbra!

Just nu ser det ut så här. Skåpet ska flyttas lite och skrivbordet ska också flyttas. 


HELA väggen ska alltså kläs med hyllor. P's gamla dator ska bytas ut mot en ny, bärbar. Det gamla klaffbordet ska ner i källaren, det säljer jag INTE. Mitt skrivbord ska senare in i sovrummet, när vi fixat iordning där inne. Det är alltså sovrummet ni ser innanför med vår hemmabyggda säng!


På Ikea häromdagen såg jag en så fin tavla som jag sedan spenderade en bra stund letandes efter. Igår tog jag ett foto på den, men vi insåg att denna säljs inte utan är förmodligen någon som ritat.


Visst är den fin? Man borde kunna rita ihop detta själv. Skulle gärna ha varsin i barnens rum!

kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, vad fint det blir! Kram Jenny

2010-09-23 @ 10:19:47
Postat av: Lotta

Jenny - Tack vännen, tror faktiskt att det blir himmelens bra när det är klart. Kanske ikväll? KRAM

2010-09-23 @ 11:10:05
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: maria

Det blir verkligen jättefin!

Jösses med böcker ni har! :-)

Kanske får låna några och ställa i vår framtida bokhylla?

Och du, tavlan ska jag måla av till dig! Lätt som en plätt i Illustrator ju. KRAM!

2010-09-23 @ 19:57:13
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Lotta

Maria - Japp, med jag kan säga dig att 99% av alla böcker är mina, tror P har 10 totalt... ;) Jag fullkomligt ÄLSKAR böcker.

Så du kan både photoshop och illustrator? Det tycker jag känns lite fuskigt! När kommer du hit och lär mig elements då? Funderar på att ta hem en testversion av illustrator. Hur är det att jobba i? KRAM

2010-09-23 @ 20:32:03
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0