utbrott x 2

2010-09-14 @ 08:38:12
Morgonens första utbrott stod Oliver för. Att få veta att man inte får har för små foppatofflor när det regnar ute kan få den mest stabila lilla kille ur balans, tydligen!

Morgonens andra stod jag för! När vi kom ner i bilen hade någon satt en lapp på den och med datautskrift skrivit:"Detta är en privat parkering till de boende i fastigheten. Om du inte flyttar den kommer du att få böter" Jaha, till VEM ska jag då meddela att jag lånat min PAPPAS bil den här veckan när P har vår i Linköping? Kanske till paret med de tre hundarna och de 3 bilarna som de allt som oftast ställer på 3 av de 7 p-platserna? För jag antar med ganska så stor säkerhet att det är de som ligger bakom den här lappen. Vilka andra är SÅ hånga på fler platser annars? Helvete vad förbannad sådant gör mig... bara bubblar i mig. Men jag svarade ungefär som jag skrev här; till vem ska jag meddela annat fordonsinnehav? och satte tillbaka lappen på utsidan. Hoppas jag får se vem som skrivit den, för läsa den, det kommer de ALLA gånger att göra.

Men jag VILL ha mina foppatofflor! JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!


Mamma, fotar du mig eller Oliver?


Tyvärr finns det inga fotobevis på mitt utbrott! Eller tack och lov kanske?

kommentarer
Postat av: Edvard

Det är mycket lappar nu, här ett litet förslag: sätt upp en lapp i trappan med texten DEN SOM SÄTTER UPP NÄSTA LAPP SKALL FÖRVISAS TILL LAPPLAND.

2010-09-14 @ 17:34:00
Postat av: Lotta

Eddie - Håhåhå vad roligt! Jag knäcker mig...

2010-09-14 @ 17:55:49
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Jenny

Har du läst David Bathras bok; "Den som inte tar bort luddet ska dö". Ett tips bara! Åh, att folk orkar....men vem vet vad man sysselsätter sig med i 67+-åldern, man kanske bara räknar ut vad man ska skriva på anonyma lappar...eller har hus på Mallis...Kramar Jenny

2010-09-14 @ 20:14:45
Postat av: Lotta

Jenny - Jajamen, vi har den! Och som vi har skrattat högt åt många av de lapparna. Det som gjorde mig förbannad med denna var att den skulle vara auktoritär och tala om för mig att överträdelse beivras... Det finns en fortsättning på denna storyn, om jag orkar kommer den senare. Och du, ett hur på Mallis ANYDAY... KRAM

2010-09-14 @ 20:42:28
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0