Badat och bakat

2011-07-03 @ 23:53:30
En liten potpurri av dagen/kvällen.

Ser ni? Oliver sprang självmant ner till vattnet och plaskade. Till och med fyllde på vatten i hinken själv (det som han grät så hjärtskärande över, kommer du ihåg morfar?)

Lite problem med balansen? Han har faktiskt det, är inte alls lika stadig om man jämför med hur Alicia var i samma ålder. Man ska inte jämföra, men man gör det ändå...

Men han ser rätt kaxig ut ändå, lillskrutten!

Alicia kastade Waboba, först på land och sedan på vattnet. Det var roligt tills pappa träffade henne i magen! Men det blev roligt igen när hon träffade mig i halsen och framför allt när jag kastade så långt att pappa fick gå låångt ut i det kalla vattnet.

Oliver satt snällt och stilla i en solstol och tittade på och filosoferade om livet. Helt plötsligt måste han ha kommit på något för han reste sig upp och började gå i väg. Han ville HEM tydligen... 

På avstånd kunde vi spana på Vindsurfingen som pågick i Ringenäs. Inte lätt att se, men det är så roligt när det händer lite runt omkring. Med tanke på allt positivt som sagts om Halmstad som värdstad för SM-veckan så hoppas jag verkligen att det återkommer nästa år.

Och så var det då pirogerna! Lite ojämna, lite olika, men vad gör det, de ska ju bara ätas. Vi får hoppas att de smakar bra i alla fall. Har vi tur blir det av redan i morgon.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig med nya numret av iForm som jag smög ner i vagnen på Ica i dag. Ett par sidor innan det är dags att sova. I morgon inleder vi sista simskoleveckan och sista arbetsveckan för P, sedan vankas det 5 veckors ledighet tillsammans. Undrar hur vi ska överleva det?


Förresten, Alicia tränade simning i havet i dag och hon var riktigt duktig. I början av veckan blev det bara ett par simtag, men i dag blev det 6-7 stycken. Förhoppningsvis simmar hon sina 10 meter innan fredag!

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0