Båtägare

2011-07-27 @ 21:39:32Det blev inget kanotköp... vi hittade en annan liten båt istället.

Den här "lilla" yachten ägs av biljonären Reinhold Würth, son till grundaren av världens största företag inom förbrukningsmaterial till fordonsverkstäder, hantverkare, byggföretag och industriföretag.

Den har legat i nere i hamnen i en dryg vecka nu och ska enligt skvalleruppgift gå vidare på lördag. Tror jag det, den behöver nog göra plats för Tall Ship Race nästa vecka. Båten är nämligen 85 meter lång... som en mindre Danmarks-färja fast mycket mycket snyggare!
Ni ser den va? Där borta på avstånd? Färjan alltså, småbåtarna är inget att ha...En liten nätt sak som lär ha kostat en sådär 100 miljoner, dollar...Den brittiska flaggan speglade sig i allt krom.Båten låg till synes alldeles öde, men så plötsligt ser man en tjej kliva upp på landgången...En mörk skönhet lastad med shoppingpåsar från... H&M? Vi var nog inte de enda som var nyfikna på att kliva ombord!Ligger man i svensk hamn flaggar man med svensk flagga, tydligen.Undrar hur mycket jobb det läggs ner på att putsa fönster på den här båten?Alle man på däck? Nä, men en kille ur besättningen (?) klev ut på bryggan för ett mobilsamtal. Kanske bättre täckning där?Vibrant Curiosity, rankad 51 av världens 100 största lyxyachter. Inte så illa pinkat ;)En av alla små bryggor som fälldes ut. Inne i båten, nere vid havsytan, finns åtminstone en lite mindre båt att vinscha ut om man behövde ta sig fram lite lättare. Det förvånar mig inte om det finns en bil där inne också.

kommentarer
Postat av: Edvard

Båtar eller bilar är väl ungefär samma sak. Massa bilder på samma objekt när det egentligen mycket väl hade räckt med EN.

2011-07-27 @ 22:07:44
Postat av: Lotta

Eddie - Tycker det är en väsentligt STOR skillnad när det rör sig om lyxbåtar och skrotbilar... Och vad hade du tänkt att fota nästa vecka då???

2011-07-27 @ 22:26:33
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Johanna

Inte sâ pjâkig ;)

Tjusig värre faktiskt! En sân skulle man ha!!

:)

2011-07-28 @ 15:32:13
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Johanna - I wouldn't mind, not at all :)

2011-07-28 @ 17:26:03
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0